NAŠLI JE UDAVLJENU U WC ŠOLJI, A OVU GLUMICU JE PIJANU POJEO PAS Najbizarnije smrti slavnih: Teški životi s TRAGIČNIM KRAJEM
Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia, Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia, cineclassico / Alamy / Alamy / Profimedia, Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

TRAGIČNE SUDBINE

NAŠLI JE UDAVLJENU U WC ŠOLJI, A OVU GLUMICU JE PIJANU POJEO PAS Najbizarnije smrti slavnih: Teški životi s TRAGIČNIM KRAJEM

Pop kultura -

Ljudski ostaci koji su u subotu pronađeni na planini u Kaliforniji pripadaju glumcu Džulijanu Sendsu, koji je nestao u januaru, kada je krenuo na planinarenje, potvrđeno je zvanično u saopštenju šerifa okruga San Bernardino, a preneo je BBC.

Džulijan Sends bio je strastveni planinar, a nestao je 13. januara na usponu ka vrhu koji se uzdiže na 3.048 metara, istočno od Los Anđelesa.

Džulijan Sends
foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Vest o ovoj neobičnoj i pomalo bizarnoj smrti potresla je svetsku javnost, a brojne zvezde su skončale na nesvakidašnji način, a smrti ovih slavnih ljudi ostaće upamćene kao najbizarnije.

Bacila se sa Holivud znaka

Smrt koja se dogodila davne 1932. godine i danas se pamti, a tiče se glumice Peg Entvisl, koja je sebi oduzela život skočivši sa čuvenog znaka Holivud, kada je njena karijera krenula silaznom putanjom.

Peg Entvisl
foto: Profimedia

Nakon što je njena uloga izbačena iz poslednjeg u nizu filmova "13 žena", Peg je u potpunom očajanju došla do čuvenog znaka, popela se na 15 metara visoke merdevine iza slova "H" i bacila se u ambis. Usput je izgubila cipelu, a ostavila je i oproštajnu poruku, u kojoj je pisalo: "Žao mi je što sam kukavica. Žao mi je zbog svega. Da sam ovo uradila ranije, poštedela bih sebe i druge bola."

Umro s gigantskim dildom u ustima

Ramon Novaro, koji je svoju glumačku karijeru započeo u nemom filmu, često je glumio romantične zavodnike, a veliki pritisak i problem mu je stvaralo to što je bio homoseksualac i katolik, zobg čega se i propio. Njega su ubila dvojica muškaraca koje je glumac platio da dođu kod njega zbog seksa.

Ramon Novaro
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pošto su mislili da Novaro ima mnogo novca u kući, želeli su da ga opljačkaju, te su ga zadavili i u njegovim ustima ostavili ogroman dildo koji mu je 45 godina ranije poklonio Rudolf Valentino.

Pijanu je pojeo pas

Još jedna glumačka zvezda koja je bila zvezda nemog filma, Meri Provost, stradala je na bizaran način. S obzirom na to da nije uspela da se probije u filmovima sa zvukom zbog svog izraženog akcenta iz Bronksa, propila se, zajedno s ljubavnikom Grete Garbo, Džekom Gilbertom. I tako je njena karijera okončana.

Meri je umrla godinu dana nakon Gilberta, a njeno telo je pronađeno u njenom stanu napola pojedeno. Obdukcija je utvrdila da je preminula usled alkoholne kome, a njen izgladneli pas ju je pojeo.

Udavila se u WC šolji

Još jedna bizarna smrt u nizu je smrt Lupe Velez, koja je 1930-ih bila fatalna žena. Ova Meksikanka proslavila se kao izvođačica burleski, a skončala je na najbizarniji mogući način.

Lupe Velez
foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Lupe je naime pronađena mrtva u svom stanu s glavom u WC šolji, doslovno udavljena u njoj. Za sobom je ostavila oproštaju poruku, gde je napisala da je očajna jer ju je otac njenog deteta napustio, te je uzela veliku dozu sedativa. Pretpostavlja se da je dobila nagon za povraćanje, te da je nad WC šoljom izgubila svest i udavila se.

Obezglavljen tokom snimanja Spilbergovog filma

Glumcu Viku Morou je tokom snimanja Spilbergovog filma "Zona sumraka" helikopter u niskom letu odsekao glavu. Spilberg i pilot Dorset Vingo tada su bili osumnjičeni za ubistvo iz nehata, ali su na kraju oslobođeni na sudu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:07

PEVAO SAM I PRED OPERACIONI STO, ŠTA ĆU, MORAO SAM Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track