MADONA PUŠTENA IZ BOLNICE! Pop divu čuvala policija dok se vraćala u svoju kuću u Njujorku
Foto: Printscreen/Tik Tok

svi su odahnuli

MADONA PUŠTENA IZ BOLNICE! Pop divu čuvala policija dok se vraćala u svoju kuću u Njujorku

Pop kultura -

Madona je puštena iz bolnice nakon ozbiljnog zdravstvenog problema koji ju je doveo na intenzivnu negu, potvrđuje Page Six.

Bi-Bi-Si je u četvrtak izvestio da je muzička superzvezda (64) "kod kuće i da se oseća bolje" nakon otpuštanja. U međuvremenu, izvor je rekao za CNN u četvrtak da je Madona prevezena u njenu rezidenciju u Njujorku privatnim kolima hitne pomoći.

Page Six takođe može da potvrditi da je policijska pratnja viđena ispred imanja pevačice, a fotografije možete videti ovde.

Madona
foto: Instagram/madonna, Shutterstock, Ilustracija

Takođe, njena deca su primećena kako posećuju svoju bolesnu majku dok se ona oporavlja. Madonini sinovi, Dejvid Banda i Roko Riči, čiji otac je filmski reditelj Gaj Riči, fotografisani su u sredu kako stižu u njen stan na Aper Ist Sajdu.

Dugogodišnji menadžer pop dive, Gaj Oziri, objavio je u sredu vest da je prebačena u bolnicu. On je tada rekao da je Madona razvila "ozbiljnu bakterijsku infekciju" u subotu, što je dovelo do "nekoliko dana boravka" na intenzivnoj nezi.

"Njeno zdravlje se popravlja, ali je pod medicinskom negom", dodao je muzički producent.

"Očekuje se potpuni oporavak.", dodao je

Američki "Page Six" je objavio u sredu vest da je Madona (64) pronađena bez svesti u subotu i da je hitno prebačena u bolnicu u Njujorku, gde je intubirana na intenzivnoj nezi. Dugogodišnji menadžer pevačice, Gaj Oziri, podelio je na Instagramu da je ona "razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj nezi".

Izvor blizak Madoni je kasnije rekao da je prebačena sa intenzivne nege i da se očekuje da će se potpuno oporaviti. Drugi izvor je ekskluzivno za Page Six rekao da je u nedeljama koje su prethodile Madoninoj hospitalizaciji, ona "naporno vežbala" u Koloseumu Nasau za svoju sada odloženu turneju "Celebration".

"Bila je sjajna na probama i želi da se vrati na to kada bude spremna. Očekivalo se da će "Celebration", koju je dobitnica Gremija najavila u januaru, prikazati njene najveće hitove od 1982. do danas u čast 40. godišnjice njene muzičke karijere.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja