SABLASNA HALJINA KOJA JE OTKRILA SVE NJENE INTIMNE DELOVE TELA: Manekenka usred bela dana prošetala u šok izdanju BEZ IMALO STIDA
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

POKAZALA I PREVIŠE

SABLASNA HALJINA KOJA JE OTKRILA SVE NJENE INTIMNE DELOVE TELA: Manekenka usred bela dana prošetala u šok izdanju BEZ IMALO STIDA

Pop kultura -

Ako ste mislili da je Kim Kardašijan kraljica bizarnih modnih izdanja i provokativnih krpica, onda jednostavno do sada niste upoznati sa likom i delom manekenke Džoj Korigan. Ova lepa plavuša doktorirala je modni neukus, a kako su njene kombinacije ne samo estetski neprihavtljive, već i vrlo, vrlo provokativne, ona je česta meta paparaca.

Nedavno su je uhvatili na ulicama Los Anđelesa; Džoj se zaputila na otvaranje jednog dizajnerskog butika na Beverli Hilsu i to u prilično smelom, golišavom izdanju.

Džoj Korigan
foto: FILMDIGITLS//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Atraktivna 28-godišnja prošetala je u izazovnoj, pletenoj crnoj haljini sa štrasom ukrašenoj srebrnim, upečatljivim dugmićima, ali je dizajn iste zaista ne samo na granici vulgarnog, već je i potpuno besmislen. Ne verujemo da bi puno žena osim ovog Viktorijinog anđela nosilo nešto nalik na ovu kreaciju.

Džoj Korigan
foto: FILMDIGITLS//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džoj je sve upotpunila crnim, kožnim papučama sa platformama i debelom, visokom potpeticom, te kožnom tašnom sa srebrnim lančićem. I dok ova kombinacija bez sumnje i te kako skreće pažnju na ovu vitku, zgodnu damu, ona definitivno pokazuje previše!

Sam struk je spušten previše nisko, toliko nisko da malo nedostaje da Džoj pokaže međunožje, a uz to haljina jedva da pokriva grudi, te je krasi i dubok šlic koji je ogolio njene vitke noge.

Da li je ovo seksi ili sasvim nepristojno i vulgarno, šta vi kažete?

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track