PRINC HARI I MEGAN MARKL NAŠLI KRIVCE ZA SVOJ NEUSPEH: Sve čega su se dohvatili im je PROPALO, a evo kako pravdaju svoj KRAH
Foto: Printscreen/Netfliks

NIŠTA IM OD RUKE NE IDE

PRINC HARI I MEGAN MARKL NAŠLI KRIVCE ZA SVOJ NEUSPEH: Sve čega su se dohvatili im je PROPALO, a evo kako pravdaju svoj KRAH

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl navodno veruju da su spoljni faktori odgovorne za njihov propali pokušaj da postignu uspeh nakon što su napustili svoje dužnosti kao članovi kraljevske porodice, kako piše Daily Mail.

- Priča se da misle da stvarno nisu imali sreće - rekao je izvor.

Dodao je da par navodno veruje da su COVID-19, gospodarski padovi i loše zdravlje, a kasnije smrti princa Filipa i kraljice Elizabete II sprečili njihove pokušaje da izgrade karijeru u privatnom sektoru.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa najavili su da će se povući s viših kraljevskih dužnosti u januaru 2020, samo nekoliko meseci pre nego što je svet ušao u izolaciju zbog pandemije.

Zatim su dali veliki intervju s Opri Vinfri u martu 2021, u kojem su iskreno govorili o svojoj nesreći s kraljevskom porodicom, uključujući šokantnu tvrdnju da je neimenovani član dovodio u pitanje boju kože princa Arčija pre nego što se rodio.

princ Hari
foto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia

Mesec dana nakon zasedanja, vojvoda od Edinburga je preminuo u 99. godini. U avgustu 2022. Megan je pokrenula potkast "Archetypes", ali ga je zasenila kraljičina smrt sledećeg meseca.

Uprkos tome što je potkast dobio veliku gledanost, Spotifaj je zajedno s vojvodom i vojvotkinjom u junu objavio da više neće raditi zajedno.

Izvor je tada rekao za strane medije da par nije proizveo dovoljno sadržaja koji bi opravdao njihov ugovor vredan 20 miliona dolara. Izvršni direktor Spotifaja, Bil Sajmons ih je navodno nazvao lenjima.

Megan Markl
foto: CB / CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedan od reportera koji je menadžer Spotifajevog međunarodnog sportskog sadržaja, rekao je u svom potkastu da su njih dvoje j****i prevaranti.

Međutim, Hari ne planira da uspori uprkos kritikama. Nakon svoje biografije "Spare", šuška se kako želi da snimi dokumentarnu seriju u Africi za Netflix. Njegova supruga mogla bi da mu pomogne ako opet pokrene svoj blog. Poznata striming platforma nedavno je izvestila kako cene njihovo partnerstvo i nastaviće da sarađuju i s Harijem i Megan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track