U POČETKU SU SE ODLIČNO SLAGALE, ALI VEĆ TADA SE VIDELO DA ĆE BITI RAZDORA: Evo šta je ukazivalo da će KRALJEVSKE JETRVE zaratiti
Foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

VEČITA TEMA

U POČETKU SU SE ODLIČNO SLAGALE, ALI VEĆ TADA SE VIDELO DA ĆE BITI RAZDORA: Evo šta je ukazivalo da će KRALJEVSKE JETRVE zaratiti

Pop kultura -

Princ Hari i Megan Markl poslednjih godina su se distancirali od kraljevske porodice, a mnogi misle da je do nesuglasica došlo odjednom. Međutim, čini se da je narušeni odnos s porodicom bio vidljiv još pre pet godina između Megan i njene jetrve, Kejt Midlton.

To je mišljenje stručnjakinje za govor tela Džudi Džejms, koja kaže da je bilo znakova razdora između Megan i Kejt na turniru u Vimbldonu 2018. i 2019. godine.

Megan je ranije priznala da ju je vojvotkinja od Kembridža rasplakala uoči venčanja, ali je rekla Opri Vinfri da joj je oprostila.

Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

"Ako uporedite govor tela Kejt i Megan na Vimbldonu 2018. i 2019, čini se da njihov odnos ide unazad", rekla je.

"U 2018. izgledale su kao da im je prijatno u međusobnom društvu, odeća im je bila usklađena i činilo se da se zabavljaju kao dugogodišnje prijateljice, sedeći blizu ili okrenute jedna prema drugoj i čak su se kikotale i šaputale iza ruku.

''Do 2019. godine pokušavale su da pokažu da je među njima sve u redu, što uvek stavlja pritisak na bilo kakvu izvedbu govora tela. Znakovi njihovog govora tela izgledali su pristojno, ali nisu potkrepljeni nikakvim znakovima opuštene zabave ili znakovima koji upućuju na dublji, opušteniji nivo prijateljstva. Osmesi su im izgledali usiljeno i na mnogo načina izgledale su kao da su upravo upoznale."

Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Džudi je nastavila da govori da nedostatak koordinacije njihovih odevnih kombinacija za 2019. pokazuje da nisu baš na istoj talasnoj dužini i rekla je da je njihov osmeh izgledao veštački.

"Meganini obrazi izgledali su preterano podignuti i zaobljeni, dok je osmeh na njenim ustima izgledao napeto", nastavila je.

"Kejt bi inače predstavila bezbrižniju verziju sebe u Vimbldonu, odbacila bi nešto od svog kraljevskog govora tela u stranu i postala oduševljena, uzbuđena igračica poput svih ostalih, ali ovde je izgledala mnogo zvaničnije."

Kejt Midlton, Megan Markl
foto: Profimedia

Džudi je objasnila kako je Megan sugerisala osećaj ranjivosti s jednom rukom prislonjenom blizu vrata u jednom trenutku.

Na Vimldonu je ove godine Kejt viđena sama, a društvo joj je u svečanoj loži pravio bivši teniser Rodžer Federer.

Podsetimo, uprkos problemima s članovima porodice, Hari i Megan i dalje su ujedinjeni, a nedavno su zajedno viđeni u Santa Barbari.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track