OVO JE ĆERKA ŽELJKA OBRADOVIĆA KOJA SE KRIJE OD JAVNOSTI: Anja od oca nasledila energičnost, ne živi u Srbiji, a evo čime se bavi
Foto: @starsport

USPEŠNA

OVO JE ĆERKA ŽELJKA OBRADOVIĆA KOJA SE KRIJE OD JAVNOSTI: Anja od oca nasledila energičnost, ne živi u Srbiji, a evo čime se bavi

Pop kultura -

Trener Partizana Željko Obradović je najtrofejniji košarkaški strateg Evrope. Njegova pojava oduvek izaziva veliko interesovanje javnosti, ali detalje privatnog života decenijama uspešno krije.

O legendarnom Obradoviću se naširoko pisalo još dok je bio igrač, a ništa se nije promenilo ni sada, kada je trener, te je u javnost dobro upoznata s njegovi profesionalnim životom, dok s privatnim to nije slučaj.

Željko Obradović
foto: Starsport

Porodica je njegova mirna luka, a za razliku od mnogih koji sve segmente života "serviraju na tacni", trener Partizana to ne želi i ne radi.

Poznato je da je u skladnom braku sa suprugom Vesnom, sa kojom ima sina Đorđa i ćerku Anju, koja mu je podarila i unuku Milicu.

Sin Đorđe se, kao i otac, bavi košarkom, dok Anja, kako trenutno stoji na njenom Fejsbuk profilu, živi u Ljubljani, a pre toga je živela u Parizu i Barseloni.

Obožava umetnost, čime se i bavi, s obzirom na to da je zaposlena u poznatoj galeriji i svaki očev uspeh energično i sa oduševljenjem isprati na društvenim mrežama, ali se retko kada pojavljuje u javnosti kao ćerka legendarnog oca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:20

Željko Obradović na koncertu Smaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track