RETKA PORODIČNA FOTOGRAFIJA NAOMI KEMBEL: Manekenka 53. godini dobila drugo dete, pa pozirala s ćerkom i MISTERIOZNIM MUŠKARCEM
Foto: Profimedia

SVI GLEDAJU U JEDAN DETALJ

RETKA PORODIČNA FOTOGRAFIJA NAOMI KEMBEL: Manekenka 53. godini dobila drugo dete, pa pozirala s ćerkom i MISTERIOZNIM MUŠKARCEM

Pop kultura -

Naomi Kembel objavila je na Instagramu retku fotografiju s ćerkom, ali i tajanstvenim muškarcem nastalu tokom porodičnog izleta. Manekenka je ćerku odvela u Diznilend, a društvo im je pravio i nepoznati muškarac kog je Naomi prekrila emotikonom srca.

"Nikad nije kasno upoznati Mikija Mausa. Hvala mojoj ćerki što me je po prvi put u životu dovela u Diznilend", stoji u opisu niza fotografija i jednog snimka koje je manekenka objavila.

Podsetimo, Naomi je nedavno dobila drugo dete, dečaka, a radosnu vest podelila je putem Instagrama.

Naomi Kembel
foto: Printscreen Instagram

"Dragi moj maleni, znaj da si izuzetno cenjen i okružen ljubavlju od trenutka kad si nas počastio svojim prisustvom. Pravi dar od Boga, blagoslov. Dobro došao, dečače", napisala je Naomi i zaključila kako nikad nije kasno postati majka.

U maju 2021. dobila je devojčicu, a kako niko nije znao za trudnoću, nagađalo se da ju je dobila preko surogat majke. Nikad to nije demantovala, niti potvrdila, ali je za Vogue ispričala detalje o prinovi.

"Nije usvojena, ona je moje dete. Mogla bih na prste jedne ruke da nabrojim koliko je ljudi znalo za to. Ona je najveći blagoslov koji sam mogla da zamislim, najbolje što sam ikad uradila", rekla je Naomi.

Rekla je da je uvek znala da će jednog dana postati majka, te da je to najveća radost koju je mogla da zamisli.

Naomi Kembel
foto: David Parry / PA Images / Profimedia

"Sretna sam što je imam i svesna sam toga", rekla je manekenka, a na pitanje da li bi želela još dece, odgovorila je: "Zašto da ne?"

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:17

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track