TETOVIRALA NJEGOVO IME, A NJENA PISMA GA TOTALNO OPČINILA: Evo ko je misteriozna Marta kojoj je Berluskoni ostavio 100 MILIONA
Foto: Nicola Marfisi/AGF / Sipa Press / Profimedia

BILA LUDA ZA NJIM

TETOVIRALA NJEGOVO IME, A NJENA PISMA GA TOTALNO OPČINILA: Evo ko je misteriozna Marta kojoj je Berluskoni ostavio 100 MILIONA

Pop kultura -

Kontroverzni bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni ostavio je 100 miliona evra svojoj devojci Marti Fašini, a testament je ovih dana pročitan članovima njegove porodice. Marta nije prisustvovala čitanju testamenta.

Marta Fašin (33) je bila 53 godine mlađa od pokojnog milijardera i nikada se nije udala za njega, a Berluskonijeva deca je nikad nisu prihvatila.

Marta Fašina
foto: FOTOGRAMMA / PA Images / Profimedia

Rođena je u malom mestu u Kalabriji, pohađala je Univerzitet Sapienca u Rimu, gde je diplomirala književnost 2018. godine, a onda se ubacila i u politiku. Obavljala je i ulogu zvaničnice AC Milana, tačnije bila je zaposlena u kancelariji za odnose s javnošću čuvenog fudbalskog kluba. Baš u tom periodu, Fašina je i upoznala Berluskonija. Njih dvoje su bili zajedno od 2020. Pričalo se da ga je zavela serijom ljubavnih pisama koja mu je pisala i koja su njega toliko oborila s nogu da je zbog nje raskinuo vezu sa Frančeskom Paskale dugu 12 godina. Spekulisalo se i da je sama Marta bila toliko opčinjena Berluskonijem da je na telu istetovirala njegove inicijale.

Silvio Berluskoni, Marta Fašina
foto: Facebook/Silvio Berlusconi

Inače, Marta nikad nije želela da se mnogo eksponira u javnosti i uporno je odbijala da daje intervjue italijanskim medijima.

Pričalo se da je vrlo izvesno da će naslediti i njegovu vilu San Martino, ali se to nije desilo.

Marta Fašina
foto: Claudio Furlan / LaPresse / Profimedia

Berluskoni i Fašina su u martu 2022. godine organizovali takozvanu ‘žurku ljubavi’ koja je trebalo da zameni klasično venčanje. Berluskonijeva deca su u startu bila protiv njihove veze.

Inače, Berluskoni je većinu svoje imovine ostavio svojoj deci, a sinu Pjer Silviju Berluskoniju i ćerki Marini ostavio je većinu u kompaniji „Fininvest“. Tako su njegova deca iz njegovog prvog braka zajedno postala vlasnici 53 odsto grupe sa jednakim kvotama. Kompletna imovina Silvija Berslukonija procenjena je na pet milijardi evra.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

00:45

Na snagu stupio Zakon o utvrđivanju poreklu imovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track