POGINUO POZNATI HRVATSKI KUVAR Kolege skrhane bolom "Teško je naći reči kojima možemo opisati TUGU"
Foto: Facebook

OGLASIO SE RESTORAN U KOME JE RADIO

POGINUO POZNATI HRVATSKI KUVAR Kolege skrhane bolom "Teško je naći reči kojima možemo opisati TUGU"

Pop kultura -

Mladi kulinarski šef Luka Begonja poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Tragičnu vest je objavio splitski restoran u kom je radio.

– Dragi naš Luka, napustio si nas prerano... Teško nam je da nađemo reči kojima možemo opisati tugu i prazninu koju osećamo. Osim što si bio dobar i odan prijatelj, bio si vrhunski profesionalac i osoba koja je svom poslu pristupala s puno strasti i znanja - piše na Fejsbuk stranici restorana u kojem je Luka Begonja radio.

Napisali su kako im je Luka pomogao da postave na noge ovaj projekt zvan Kavana bar & cuisine kao kulinarski šef, te da su mu na tome zahvalni.

- Hvala ti na svakoj lepoj reči, kreativnom predlogu, sugestiji, strpljenju... Iako znamo da kao tajanstvena osoba nisi voleo eksponiranje, ovom objavom želimo jasno da kažemo kako je tvoj odlazak nenadoknadiv gubitak za sve nas, a najviše za tvoju porodicu kojoj i ovim putem želimo da izrazimo najdublje saučešće. Počivao u miru Božjem, dragi naš Luka Begonja - stoji u objavi na Fejsbuk profilu restorana.

Kako su iz restorana naveli, Luka Begonja je bio povučen i o njemu javnost zna tek da je bio vlasnik firme Chef Luka sa sedištem u Solinu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:16

POSTOJI VERZIJA DA KNEZ LAZAR NIJE POGINUO U BICI NA KOSOVU! Istoričari komentarisali čuvenu bitku i postupak VUKA BRANKOVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track