OŽENIO SE DRUGOM DOK SU IŠLI NA TERAPIJU ZA PAROVE, A SAD MU SERVIRALA SLATKU OSVETU: Otkrila celom SVETU šta joj je uradio!
Foto: Profimedia

neraščišćeni računi

OŽENIO SE DRUGOM DOK SU IŠLI NA TERAPIJU ZA PAROVE, A SAD MU SERVIRALA SLATKU OSVETU: Otkrila celom SVETU šta joj je uradio!

Pop kultura -

Poslednjih dana, slavna pevačica Lana Del Rej podigla je ogromnu prašinu nesvojstvenim postupkom kada je javno prozvala svog bivšeg otkrivši celom svetu šta joj je uradio.

Iako je u prošlosti svoj ljubavni život krila od očiju javnosti, sada je očigledno odlučila da "izravna račune".

Lana Del Rej
foto: Profimedia

Iako je pre par meseci objavljeno da se udaje i da je konačno srećna, pevačica, baš kao i njene pesme, nosi ipak neku tugu u sebi i ovog puta je to isplivalo na videlo na njenom koncertu.

Naime, ona je nedavno, tokom svog nastupa, izvodeći pesmu Chemtrails, dodala tekst na već postojeću tekst pesme, a zbog mnogih suptilnih detalja, svi misle da je "potkačila" svog bivšeg momka, Šona Larkina, s kojim je bila u vezi 2019. godine.

Izvodivši pesmu Chemtrails, dodala je sledeći tekst:

"On je rođen u decembru i venčao se dok smo bili zajedno. Venčao se dok smo išli na terapiju za parove. Nekad se pitam šta bi rekla njegova žena da to zna", otpevala je na svom nastupu Lana.

Šon Larkin je glavna meta ovih stihova, smatraju teoretičari, jer je njegov rođendan upravo u decembru!

Lana nije htela da tek tako ostavi Šona ni nakon njegovog raskida. Kad su raskinuli, ona je platila bilbord u njegovom rodnom gradu na kom je promovisala svoj novi album, uz poruku "Lično je" u dnu bilborda.

Sve ovo odalo je utisak da se njihova veza nije završila prijateljski i da je to mnogo toga ostalo nerešeno, barem s Lanine strane.

Lana Del Rej
foto: Profimedia

Lana i Šon Larkin bili su u vezi od 2019. godine, a on je po zanimanju policajac! Pevačica je potvrdila njihovu vezu par meseci nakon prvih fotografija iz Central parka u Njujorku, a tada je izrazila divljenje prema Larkinu i njegovom poslu.

Zajedno su se pojavljivali i na crvenom tepihu, na dodeli Gremija, a iako su živeli u različitim gradovima, dosta vremena su provodili zajedno. Zvanično su objavili vest o raskidu u martu 2020. godine, a dok je Larkin tvrdio da su ostali prijatelji, sve što je Lana insinuirala od tad nosi drukčiju notu...

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

01:51

HRVATSKA OSVETA VUČIĆU ZA BLOKADU POSETE JASENOVCU? Vesić: Embargo na rusku naftu je kao kad BI NEMCI UVELI SANKCIJE IZRAELU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track