SUD ODBIO DA IZREKNE ZABRANU PRILASKA: Ćerka slavnog glumca polila ocu krevet MLEKOM, pa mu SENFOM napisala GNUSNU PSOVKU
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PORODIČNA DRAMA SE NASTAVLJA

SUD ODBIO DA IZREKNE ZABRANU PRILASKA: Ćerka slavnog glumca polila ocu krevet MLEKOM, pa mu SENFOM napisala GNUSNU PSOVKU

Pop kultura -

Ćerka glumačkog para Joana Grifida i Alis Evans izgubila je na sudu nakon što je zatražila zabranu prilaska svom ocu zbog navodnog porodičnog nasilja. Sudija Višeg suda u Los Anđelesu odbacio je zahtev 13-godišnje Ele, a njeni roditelji bili su prisutni na sudu.

"Zahtev maloletnice za izricanje zabrane prilaska podnositelju zbog nasilja u porodici ovime se odbacuje zbog prejudiciranja", glasila je sudijina odluka, prenosi Daily Mail.

Joan Grifid
foto: Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Do ove odluke je došlo tri nedelje nakon što je odbijen i njen zahtev za civilnom zaštitom protiv Grifidove nove devojke, glumice Bjanke Volsi, koja boluje od multiple skleroze.

Grifidu je, tvrde njegovi prijatelji, "jako laknulo" zbog ove odluke suda. Dodali su i da mu je cela ova situacija "prava noćna mora", ali je "srećan što se vidi određeni napredak" u celoj situaciji.

Alis Evans i Joan Grifid
Alis Evans i Joan Grifidfoto: Profimedia

Ova priča je uzburkala svet šoubiznisa nakon što se otkrilo da je velški srcelomac napustio zvezdu filma "102 Dalmatinca" nakon 14 godina braka. Prošlog meseca Grifid je na sudu podigao tužbu protiv Evans, u kojoj tvrdi da je maltretirala njega i njegovu novu devojku Bjanku Volis putem društvenih mreža, te ga je optužila i oklevetala da je "zlostavljač dece".

Evans je ranije navodno vrištala na njega ispred njegove kuće u Los Anđelesu, te ga je pred njegovom ćerkom nazvala "je*** zlostavljačem" i "zlostavljačkim ku***". Optužila ga je i da joj je "oduzeo decu", te ga nazvala "je*enom zlom pi***", a njegovu je majku nazvala ku*kom.

Alis Evans i Joan Grifid
Alis Evans i Joan Grifidfoto: Profimedia

Sudu je takođe naveo da mu je Evans jednom prilikom rekla: "Reći ću svom advokatu da si me udario prošle nedelje. Biće isto kao s Džonijem Depom i Amber Herd. Neće se dobro završiti za tebe."

Njegova ćerka Ela polila je mlekom njegov i Volisin krevet, te je senfom ispisala "je*** se", a zatim je senfom poprskala i kuhinjski pult i podove. Zatražio je zabranu prilaska za Evans, pa bivša supruga u sledeće tri godine ne sme da ga spominje na društvenim mrežama.

Oboje bivših supružnika zatražilo je starateljstvo nad decom.

(Kurir.rs/ Daily Mail)

Bonus video:

01:58

NASILJE BEZ VIDLJIVIH TRAGOVA: Žrtve se PLAŠE da PRIJAVE nasilnika - Glavni problem nedostatak podrške? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track