BIVŠI DEČKO MELANIJE TRAMP IZNEO DETALJE NJIHOVE VEZE: Evo šta je sve rekao o nekadašnjoj prvoj dami i ženi Donalda Trampa
Foto: Printscreen

iskren

BIVŠI DEČKO MELANIJE TRAMP IZNEO DETALJE NJIHOVE VEZE: Evo šta je sve rekao o nekadašnjoj prvoj dami i ženi Donalda Trampa

Pop kultura -

Slovenac Jure Zorčić je bivši dečko Melanije Tramp, jedini za kojeg se zna, a u jednom je intervjuu za ABC otkrio kako su se upoznali i kakav je utisak ostavila na njega.

"Melanija nikada nije bila tipična slovenska cura", rekao je ispričavši kako ju je sreo na ulici njenog rodnog grada Novog Mesta, sedam godina pre nego što je upoznala Donalda Trampa.

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Printskrin/Instagram

Letnja romansa

"Upoznali smo se kao u filmu. Bio je vrući letnji dan 1991. godine. To je bio početak nove političke ere za nas, grad je bio prazan, blokirala ga je vojska."

"Bio sam na svom motoru, a ona je išla ulicom. Prošao sam pored nje i pomislio: Ko je ova predivna cura? Toliko je lepa, moram da se okrenem i pratim je", prisetio se.

Otišli su na kafu i započeli vezu, a leto su proveli uživajući s prijateljima na jadranskoj obali. Iako su u vezi bili samo nekoliko meseci, bivša prva dama SAD-a ostavila je snažan utisak na njega.

Jure Zorčić
foto: Profimedia

"Bio sam impresioniran njenom lepotom od prvog trenutka. Bila je lepo odevena i ponašala se otmeno. Ona je vrlo posebna, to je prava istina", rekao je.

"Bila je modno osvešćena i htela je da živi u Italiji, Francuskoj", ispričao je dodajući kako se ipak iznenadio kad je saznao da se odselila iz Slovenije.

Melanija je tada radila kao model, a nakon nekoliko godina provedenih u Parizu i Milanu preselila se u Njujork, gde je 1998. upoznala Donalda Trampa.

Melanija Tramp
foto: AP Andrew Harnik

"Jesi li zaboravila da si Slovenka?‘"

Zorčić je ispričao kako je 2000. sreo Melaniju u Njujorku i ostao iznenađen što je pričala s njim na engleskom jeziku.

"Upitao sam je: Jesi li zaboravila da si Slovenka?" prisetio se njen bivši.

Melanija Tramp
foto: Profimedia / Mega

Melanija i Donald venčali su se 2005. u Mar-a-Lagu. Godinu dana kasnije rodila je sina Barona, a 2016. postala je prva dama SAD-a.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:14

TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track