24 GODINE MLAĐA DEVOJKA OD NJEGA NAPRAVILA FRAJERA: Pre razvoda su govorili da je ZAPUŠTEN, sad je uhvaćen s MISTERIOZNOM BRINETOM
Foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

UŽIVA

24 GODINE MLAĐA DEVOJKA OD NJEGA NAPRAVILA FRAJERA: Pre razvoda su govorili da je ZAPUŠTEN, sad je uhvaćen s MISTERIOZNOM BRINETOM

Pop kultura -

Jedan od najuspešnijih di-džejeva današnjice, 55-godišnji Dejvid Geta, trenutno uživa na Ibici, gde na jahti krstari s prijateljima.

I dok je viđen u masi lepotica, među njima nije bila i njegova devojka, 31-godišnja Džesika Ledon. Iako se nedavno šuškalo da je njihovoj ljubavnoj romansi došao kraj, zajedničke fotografije na njihovim društvenim mrežama i dalje postoje, iako je i sada mnoge zaintrigiralo s kojom je to brinetom Dejvid toliko prisan.

Dejvid Geta
foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, paparaci su ga na jahti uslikali u veoma bliskom razgovoru s misterioznom ženom, a činilo se kao da mu devojka uopšte ne nedostaje. Ipak, znamo da često stvari izgledaju onako kako nisu, a uz to, mnogi su zaključili da ga je upravo Džesika preporodila.

Naime, Džesika je bila na meti kritika kada je počela da se zabavlja s 24 godine starijim Francuzom, jer su mnogi mislili kako je ona uzrok raspada njegovog dve decenije dugog braka s prvom suprugom Keti Lobi.

Dejvid Geta
foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Geta je s Keti bio u braku od 1992. godine, pa sve dok nisu odlučili da se rastanu 2014. godine, i to sporazumno, a zajedno odgajaju sina Elvisa i ćerku Endži. Vezu s Džesikom je započeo 2015. godine, a poklonio joj je prsten obećanja 2017. godine kao simbol ljubavi i predanosti jer nikako nije hteo u drugi brak.

Mnogi su komentarisali da ga je upravo mlađana Džesika pretvorila iz prosečnog muškarca u pravog frajera jer vidno je da di-džej nikada nije izgledao ovako dobro kao sada dok je s njom.

Sam je objasnio svoju promenu činjenicom se zaljubio u mladu Džesiku, koja se pridržava zdravog načina života, vežbanja i odmora na plaži.

"Probudim se, doručkujem, odem u teretanu, ručam i onda počinjem s poslom. Nakon nastupa odmah idem na spavanje i ne idem po žurkama. Ne pokušavam da postatnem 'velik', već samo želim da postanem snažniji i imam definisane mišiće", rekao je Geta za Ask Men 2017. godine.

Inače, Džesika je rođena na Kubi, odrasla u Majamiju, a potom se preselila u Los Anđeles nakon što je diplomirala poslovnu ekonomiju. Prema biografiji IMDb stranice, studirala je na programu Stella Adler Conservatory u Los Anđelesu. Njena zasluga na IMDb-u je rijaliti takmičarska serija Model Latina u kojoj se 2010. godine pojavila u šest epizoda. Ako je suditi prema njenom Instagramu, uz glumu, uživa i u ulozi producentkinje.

Pričalo se da je Dejvid započeo vezu s Džesikom dok je još bio u braku, no on nikada nije priznao da je zbog mlade lepotice uništio svoj brak.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:33

OVAKO SADA IZGLEDA JAHTA SADAMA HUSEINA! Iračanima sada služi za piknik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track