"NISKE STRASTI" UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka vremenske prognoze se ZAIGRALA, pa raširila noge u PREKRATKOJ SUKNJI! Sve raspametila
Foto: Printscreen YouTube

UPS!

"NISKE STRASTI" UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka vremenske prognoze se ZAIGRALA, pa raširila noge u PREKRATKOJ SUKNJI! Sve raspametila

Pop kultura -

Ako ste gledali kultni holivudski triler "Niske strasti" iz 1992. godine, reditelja Pola Verhovena, onda ste sigurno zapamtili kako se Ketrin Tramel (Šeron Stoun) tokom ispitivanja u stanici poigrala s inspektorima.

Šeron Stoun
foto: Printscreen/youtube

Taj prizor praktično je ušao u filmsku antologiju, a nešto nalik tome zamalo je nedavno ponovila i Suzi Almeida, jedna od najatraktivnijih voditeljki vremenske prognoze na svetu.

Slučajno ili ne, i neodoljiva Suzi se zaigrala s nogama i otkrila mrvicu previše, a snimak tog trenutka očekivano je dospeo do društvenih mreža.

Almeida je inače jedna od perjanica televitije Televisa Guadalajara, a ispred kamera se retko kada pojavljuje u čednim izdanjima.

Na Instagramu je u ovom trenutku prati 576 hiljada obožavatelja, ali budući da su njene pojedini vrući snimci počele da kruže i TikTokom, pretpostavljamo da će se ta brojka narednih nedelja/meseci povećati.

Opisani trenutak pogledajte na 3.32 u snimku u okviru teksta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

13:40

OPASNA VODITELJKA ŽELI DA NAPAKOSTI DRUGOJ VODITELJKI OVAKO! Sočni trač u programu uživo: Pogrešila je što se zaljubila u njega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track