UZROK SMRTI NEODREĐEN! Konačno saopštenje o čuvenom glumcu čiji su ostaci pronađeni pre mesec dana: Evo zašto su doneli tu odluku!
Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

TUGA!

UZROK SMRTI NEODREĐEN! Konačno saopštenje o čuvenom glumcu čiji su ostaci pronađeni pre mesec dana: Evo zašto su doneli tu odluku!

Pop kultura -

Uzrok smrti glumca Džulijana Sendsa vodiće se kao "neodređen" , saopštio je danas službenik za javno informiranje iz kancelarije šerifa okruga San Bernardino. Takav rasplet događaja je uobičejan za ovakve slučajeve odnosno kako je objasnio policajac, to je očekivano imajući u vidu stanje njegovog tela odnosno ostataka koji su pronađeni na planini.

Nestanak glumca Džulijana Sendsa prijavljen je u januaru nakon što je on krenuo na planinarenje na Mount Baldy u Kaliforniji.

Džulijan Sends
foto: BritWeek Gala / Sipa Press / Profimedia

Planinari koji se bave rekreativno ovim vidom sportske aktivnosti pronašli su ostatke tela 24. juna, a tri dana kasnije ustanovljeno je da se radi o čuvenom glumcu. Uzrok smrti je u tom momentu bio nejasan, a takav će ostati i u konačnoj verziji događaja, piše People.

Džulijan Send je najpoznatiji po ulogama u filmovima "A Room with a View" (1985), "Warlock" (1989) i "Arachnophobia" (1990).

"Džulijan Sends bio je sjajan prijatelj i saradnik. Birao je zanimljive projekte koji su mu bili važni i obožavali su ga svi koji su radili s njim", rekla je njegova menadžerka Sara Džekson sa People. Napomenula je da je on bio zaljubljen u planinarenje i da je njegova poslednja odrednica bilo mesto koje je voleo.

Džulijan Sends
foto: Ana M. Wiggins / Avalon / Profimedia

Glumac je 2020. za The Guardian pisao koliko obožava planinarenje, ali je napomenuo da su ga njegovi roditelji tokom odrastanja podsticali da se bavi onim što voli, kao što je bila i umetnost. Kao posebno iskustvo izdvojio je put do vrha Himalaja.

U braku sa novinarkom Sarom Sends dobio je sina Henrija, a sa književnicom Evgenijom Sitkovic ćerke Nataliju i Imogen. U intervjuu za The Guardian rekao je da bi voleo da ga njegova deca pamte kao zanimljivog i zabavnoc oca.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track