SPILBERG PRIZNAO KO JE ZA NJEGA NAJBOLJI GLUMAC! Legendarni reditelj koji se sarađivao sa najvećim imenima O NJEMU GOVORI NAJBOLJE
Foto: Profimedia

otvoreno

SPILBERG PRIZNAO KO JE ZA NJEGA NAJBOLJI GLUMAC! Legendarni reditelj koji se sarađivao sa najvećim imenima O NJEMU GOVORI NAJBOLJE

Pop kultura -

Legendarni reditelj Stiven Spilberg u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao je sa brojnim poznatim glumcima iz Holivuda. U njegovim ostvarenjima igrali su glumci od Toma Henksa do Harisona Forda, a pojedini su se proslavili upravo zahvaljujući tim rolama.

I pored rada sa najvećim talentima koje Holivud nudi, reditelj je posebno cenio engleskog glumačkog velikana Pita Postletvejta. Njih dvojica su sarađivali na filmu "The lost Word" iz 1997. godine, koji predstavlja drugi deo franšize o Parku iz doba Jure.

Stiven Spilberg
foto: Christopher Tamcke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Postletvejt, koji je preminuo 2011. godine u 64. godini, danas je najpoznatiji po filmovima "Daleki glasovi", "Mrtvi životi", "U ime oca" i "Uobičajeni osumnjičeni".

Spilberg je za njega tokom intervjua rekao da je "najbolji glumac na svetu", piše Far Out Magazin.

Britanska glumica Džuli Volters, koja je bila u vezi sa Postletvejtom 1970-ih, složila se sa Spilbergom, opisujući Postletvejta kao "najuzbudljivijeg i najzanimljivijeg glumca njegove generacije".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track