NAKON 23 GODINE BRAKA SAZNAO DA MU JE SUPRUGA ROĐAKA: Prevazišli pakao, izgubili milione, pa pobegli na selo i pokrenuli posao!

JAKO SE VOLE

NAKON 23 GODINE BRAKA SAZNAO DA MU JE SUPRUGA ROĐAKA: Prevazišli pakao, izgubili milione, pa pobegli na selo i pokrenuli posao!

Pop kultura -

Kira Sedžvik i Kevin Bejkon su u braku 35 godina i smatraju se najjačim parom u Holivudu. Venčali su se u septembru 1988. i od tada su nerazdvojni.

- Uvek smo znali da smo jedno. Oboje smo znali da je ovo zauvek i želeli smo da to rešimo bez obzira na to šta se desilo, tako da kada se svađamo, nije tako loše - rekla je Kira ranije o njihovoj vezi.

Kira Sedžvik, Kevin Bejkon
foto: Profimedia

Međutim, da je stvarnost ponekad čudnija od fikcije, pokazalo se i u njihovom slučaju. Glumac nije mogao ni da sanja da ga sa suprugom povezuju ne samo duboke i iskrene emocije, već i na drugom nivou.

Bejkon je 2011. godine sa suprugom učestvovao u emisiji 'U potrazi za korenima', kada su analize pokazale da su Kevin i Kira rođaci, u devetom kolenu, odnosno da mu je supruga daleka rođaka. Kira je tada tvrdila da za nju to nije bilo veliko iznenađenje kao što bi se mislilo.

Nažalost, i poznate ličnosti se suočavaju sa izazovima u životu, a to se dogodilo Kevinu i Kiri 2009. godine. Par se našao u centru jednog od najzloglasnijih skandala sa Ponzijevom šemom. Oni su bili jedna od mnogih poznatih ličnosti koje su investirale u finansijske šeme Bernija Medofa, izgubivši mnogo novca.

Bejkon nikada nije zvanično otkrio tačan iznos koji je prevaren, ali izveštaji kažu da je reč o 30 miliona dolara. Nakon nekog vremena, Kevin je prokomentarisao situaciju, rekavši da je, iako je bila bolna, naterala njega i Kiru da se usredsrede na ono što je važno:

- Uspeli smo dovde, naša deca su zdrava, mi smo zdravi. Da vidimo šta imamo, dobro je.

Čini se da je incident naterao Kevina i Kiru da preispitaju svoje živote. Slavni par je odlučio da se odseli iz Holivuda i nastanio se na ugodnoj farmi u Konektikatu. Oboje redovno objavljuju novosti o svom životu na farmi okruženoj stokom i izgleda prilično idilično. Omiljena aktivnost para je pevanje, posebno njihovim kozama.

U stvari, Kira objavljuje toliko video snimaka na kojima pevaju koze da je to postao glavni način na koji ih ljudi prepoznaju. Zanimljivo, Bejkon i Kira nisu jedine holivudske zvezde koje su se okrenule poljoprivredi. Dženifer Garner je kupila farmu na kojoj je živela njena majka i transformisala je za projekat uzgoja organske hrane za bebe.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:56

NE BI SMELO DA RUSIJA DOBIJE RAT, DOGODIĆE SE OZBILJAN PRESEDAN! Stručnjaci analiziraju: Da li je bliska veza NATO i Ukrajine?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track