ISPLIVALE FOTKE KEJT MIDLTON KOJE NISMO SMELI DA VIDIMO: Evo o čemu je reč i zašto je bilo ZABRANJENO gledati princezu ovakvu
Foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

evo o čemu je reč

ISPLIVALE FOTKE KEJT MIDLTON KOJE NISMO SMELI DA VIDIMO: Evo o čemu je reč i zašto je bilo ZABRANJENO gledati princezu ovakvu

Pop kultura -

Jedna od najgledanijih ceremonija u istoriji bila je svadba princa Vilijama i Kejt Midlton. Najviše se pričalo o venčanici koju je nosila buduća kraljica, a milioni ljudi su očarano gledali u čipkastu haljinu s V izrezom u kojoj je Kejt izgledala poput princeze iz bajki.

Njena venčanica i danas zauzima visoka mesta na listama najlepših venčanica u istoriji, a zanimljivo je da je Kejt učetsvovala u kreiranju venčanice te je pažljivo odabrala svaki detalj.

Cvetovi na venčanici bili su počast Ujedinjenom Kraljevstvu, prenosi HuffPost. Dizajn je uključivao ruže, narcise, čičak i detelinu - nacionalne ambleme četiri zemlje u Ujedinjenom Kraljevstvu: Engleske, Velsa, Škotske i Severne Irske.

Sličnu posvetu sedam godina kasnije zemljama Ujedinjenog Kraljevstva odala je i Megan Markl.

Megan Markl, Princ hari, vencanje
foto: Profimedia

Mnogima je promakla činjenica da to nije bila jedina venčana haljina koju je Kejt nosila tog dana. Kasnije se presvukla u drugu haljinu, a na internetu postoji svega nekoliko fotografija na kojima je nosi. Reč je o divnoj satenskoj haljini istaknutog pojasa, uz koju je Kejt nosila beli čupavi bolero.

Ovih dana je snimak te venčanice postao viralan na TikToku, a mnogi su tek sad po prvi put videli drugu venčanicu Kejt Midlton.

Kejt je ovu haljinu izabrala jer se u njoj lakše kretala nego u prvoj, što joj je bilo jako važno na svečanom prijemu u Bakingemskoj palati u kojoj se okupilo 650 ljudi.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Obe venčanice potpisivao je Aleksander Mek Kvin, odnosno Sara Barton koja je bila dizajnerka tog brenda.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track