SA 18 ZAVEO ŽENU OD 42, A ZAPROSIO JU JE PRE PRVOG POLJUPCA: Ludi su jedno za drugim, a njihov brak i danas sve INTRIGIRA (FOTO)
Foto: Instagram/aarontaylorjohnsonfan

VOLE SE

SA 18 ZAVEO ŽENU OD 42, A ZAPROSIO JU JE PRE PRVOG POLJUPCA: Ludi su jedno za drugim, a njihov brak i danas sve INTRIGIRA (FOTO)

Pop kultura -

Holivudskog glumca Arona Tejlora-Džonsona često nazivaju naslednikom Breda Pita jer svojim izgledom obara s nogu dame širom sveta. I dok bi mnogi pomislili da je slomio mnoga ženska srca, on više od deset godina ljubi slavnu rediteljku Sem Tejlor Džonson (55), koja je od njega starija 23 godine, s kojom je dobio i decu.

Aron Tejlor-Džonson
foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

Njihova priča je baš filmska, poput bajke sa sretnim završetkom. Čini se kako svake godine njihova strast samo jača, do te mere da su nakon 10 godina braka odlučili obnoviti zavete pred porodicom i prijateljima. Neke ljubavne priče kao da su zapisane u zvezdama i ništa im ne može stati na put, pa ni deset godina razlike.

Godine 2008. Sem Tejlor imala je 42 godine, nedavno se razvela i spremala se režirati svoj prvi igrani film. Rediteljka je dva puta preživela rak, pa dodaje da zbog toga nije imala tremu oko svog rediteljskog debija.

'Nakon što sam prošla kroz taj svet raka, snimiti film nije ništa', komentarisala je.

Aron Džonson dobio je glavnu ulogu u njenom filmu. Tako je sudbina spojila puteve 18-godišnjeg glumca i majku dvoje dece. Njihova ljubav se rodila dok su se upuštali u filmski projekat, a ostalo je istorija.

Neki bi se možda zadržali na 24 godine razlike u godinama, no to zaljubljenom paru nikada nije bio problem. Aron je ranije priznao: 'Ja sam stara duša, a ona je mlada duša.'

Što se rediteljke tiče, priznala je da ju je privukla zrelost mladog glumca. Svoj prvi utisak o njemu je opisala kao "vrlo intenzivan".

Od početka Aron je duboko u sebi znao da će Sem postati njegova žena i nije želeo da gubi vreme čekajući. – Čim smo završili snimanje, rekao mi je da će me oženiti – otkrila je Sem i dodala: – Nikada nismo bili na dejtu, pa čak se ni poljubili.

Par je svoju veridbu objavio 2009., tokom britanske premijere njihovog filma. Dok je 2012. godine, 5 meseci nakon što su dobili drugo zajedničko dete, rekla sudbonosno da.

Mladenci su čak odlučili da uzmu prezime jedno od drugog. Tada 22-godišnji glumac je svoju odluku obrazložio rečima: 'Ne vidim zašto bi žene trebale uzeti muško prezime', a potom je dodao: 'Želeo sam biti deo nje kao što je i ona želela biti deo mene'.

Par je dobio dve ćerke uz dve ćerke koje je Sem imala iz prvog braka. Svoje prvo dete dobili su kada je Sem imala 43 godine. Tokom trudnoće mladi otac otkrio je da nije imao tremu jer je već iskusio kako je biti očuh njihovoj najstarijoj deci.

Aron ne propušta priliku da pohvali majku svoje dece i izrazi koliko je ona dobar uzor. Napomenuo je: 'Njihova mama je jedna od najjačih, najnezavisnijih žena koje poznajem.'

Čini se da im vreme pomaže da se još više zaljube. U junu 2022. godine odlučili su da proslave 10 godina braka i svoju ljubav potvrditi obnovom bračnih zaveta.

Dan kasnije, glumac je na društvenim mrežama podelio ove slatke reči: 'Juče je bio najlepši dan, letnji stolovi, naša 10. godišnjica... Neverovatno smo blagoslovljeni.'

Dodao je: 'Semi, ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, moj svet'.

Ovaj naizgled neobičan par godinama ruši sve predrasude i na delu pokazuje da ljubav ne poznaje granice! Ako se uz voljenu osobu osećate sretno, zadovoljno, sigurno, motivisano i ispunjeno – znajte da se budite uz pravog partnera.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track