RASPADA SE, PATI U TIŠINI, TO JE ČISTA AGONIJA: Zdravlje čuvenog glumca ozbiljno NARUŠENO, oglasili se i njegovi prijatelji (FOTO)
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

BOLEST UZELA MAHA

RASPADA SE, PATI U TIŠINI, TO JE ČISTA AGONIJA: Zdravlje čuvenog glumca ozbiljno NARUŠENO, oglasili se i njegovi prijatelji (FOTO)

Pop kultura -

Prijatelji Morgana Frimana upozorili su da je glumčevo zdravlje jako kritično usred medijskih natpisa da se zvezda "raspada", prenosi Daily Star.

Prema izveštajima, glumac je nedavno izgubio 11 kilograma, a izgledao je "mršavo" tokom nedavnog pojavljivanja na SeaChange događaju krajem jula. Tada je 86-godišnjak viđen u sivom odelu i plavoj košulji, s kapom preko glave i parom velikih tamnih sunčanih naočara dok je pozirao s rukama na leđima. Doduše, prema Radar Onlineu, njegovi prijatelji su sve zabrinutiji za njega. Jedan je prijatelj za spomenutu publikaciju rekao da je Morgan još uvek jedan od "najvrednijih ljudi u Holivudu".

- Doduše, trpi neverovatnu bol. Boli ga hodati, ustati sa stolice, pa čak i samo pomicati ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je izvor. Drugi izvor je tvrdio da je izgubio 11 kilograma u poslednje dve godine, rekavši za Radar Online da apetit ima "tendenciju nestati" usred boli. Zdravlje zvezde dospelo je na mnoge naslovnice poslednjih meseci, posebno jer je Friman zbog infekcije bio prisiljen otkazati put u Ujedinjeno Kraljevstvo povodom promocije "Special Ops: Lioness".

Uprkos svemu, njegov predstavnik je insistirao na tome da su tvrdnje tzv. "prijatelja" - "lažne".

Morgan je proživeo mnogo toga u svom životu, uključujući gotovo smrtonosnu saobraćajnu nesreću 2008. u kojoj mu je paralizovana leva ruka, a od tada nosi kompresijsku rukavicu na levoj ruci kako bi osigurao da krv i dalje teče u ud.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:33

OVA BOLEST DVA PUTA ČEŠĆE SE JAVLJA KOD ŽENA NEGO KOD MUŠKARACA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track