AKO SE NE PONAŠAM KAO VOJNIK, OPET ĆE ME POSLATI U BOLNICU: Oglasila se Britni o razvodu, pa podelila SNIMAK sa jasnom porukom
Foto: Printscreen/Instagram

evo šta je rekla

AKO SE NE PONAŠAM KAO VOJNIK, OPET ĆE ME POSLATI U BOLNICU: Oglasila se Britni o razvodu, pa podelila SNIMAK sa jasnom porukom

Pop kultura -

U sredu 16. avgusta Britni Spirs i Sem Ašgari objavili su da se razvode posle 14 meseci braka. Pevačica posle duge sudske bitke sa ocem i ljudima koji su kontrolisali njen privatni i profesionalni život verovala je da je uplovila u mirne životne vode. Dan nakon objave o razvodu krenula su nagađanja o ucenjivanu Agšarija koji je navodno tražio novac od pevačice i o prevari, a Britni se sad prvi put oglasila o razvodu.

Sem Asgari, Britni Spirs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Kao što svi znaju, Sem i ja više nismo zajedno. Posle šest godina malo sam šokirana. Nemam nameru da objašnjavam razloge, niti se to bilo koga tiče. Ali više ne mogu da podnesem bol da budem iskrena. Dobila sam toliko poruka od mojih prijatelja koje su mi zagrejale srce i hvala vam. Trudim se da budem jaka već duže vreme. Volela bih da pokažem emocije, suze i kako se stvarno osećam, ali iz nekog razloga uvek moram da krijem svoje slabosti.

Da nisam hrabri očev vojnik, bila bih poslata na mesta da me poprave doktori. Ali tada je moja porodica bila meni najpotrebnija. Trebalo bi da vas vole bezuslovno, ne pod uslovima. Tako da biću jaka i uradiću najbolje što mogu. Zapravo, jako sam dobro. U svakom slučaju, želim vam svima lep dan i ne zaboravite da se nasmejete", napisala je Britni Spirs na Instagramu uz video na kojem igrau u topu i neonsko zelenim gaćicama.

"Page Six" u četvrtak je objavio vest da Sem Ašgari traži od Britni da mu isplati više novca nego što je to predviđeno predbračnim ugovorom, a za uzvrat neće izneti prljave privatne detalje o njoj i njenim postupcima. Njegovi predstavnici za medije su demantovali ovu priču i rekli da se par sporazumno rastao i da Sem ne želi novac.

Kako su se Britni i Sem upoznali?

Britni Spirs i Sem Ašgari upoznali su se dok su snimali spot za njenu pesmu "Slumber Party" iz 2016. On je imao samo 23 godine kada je otpočeo vezu sa Spirsovom, a ona 36 godina. Bio je uz nju u najtežim trenucima, ali veliki broj njenih fanova već godinama ubeđen je da Semove namere nisu iskrene.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Ranije ove godine spekulisalo se da su pevačica i njen muž naišli na težak period u svojoj vezi i da žele da okončaju svoj brak, a glasine je podgrejala i činjenica da Sem nije nosio burmu. No, njegov portparol je demantovao ovakve spekulacije, rekavši da je u u braku Spirsove i Ašgarija sve u redu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:42

BRITNI SPIRS KONAČNO PRIZNALA KAKO SE OSEĆA: Šuškalo se da je pevačica zatočena u svom DOMU, a ona objasnila kako stoje STVARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track