EVO GDE RADI JOVAN MEMEDOVIĆ NAKON OTKAZA NA RTS-U: Čuveni voditelj pokazao novo radno mesto! Okružuje ga PRAVA IDILA (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

EVO GDE RADI

EVO GDE RADI JOVAN MEMEDOVIĆ NAKON OTKAZA NA RTS-U: Čuveni voditelj pokazao novo radno mesto! Okružuje ga PRAVA IDILA (FOTO)

Pop kultura -

Čuveni voditelj Jovan Memedović dao je otkaz na RTS-u nakon više od 30 godina rada u ovoj kući, a povodom iznenadne odluke oglasio se samo jednom, istakavši da će se njegove emisije nastaviti sa emitovanjem.

Tokom letnje pauze, Memedović je otkrio da su "nove epizode u nastajanju" i da spremno dočekuje novu sezonu, a svojim mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama pokazao je i svoj novi radni prostor.

Jovan Memedović
foto: Printskrin/Instagram

U objavi poznatog voditelja se može videti čime je zamenio kancelariju, odnosno kako uživa na reci Drini, dok pored njega gori tiha vatra, a tu su i drvena stolica i lap-top.

Jovan Memedović je, podsetimo, dao otkaz na RTS-u zbog "etičkog kodeksa" koji je usvojio Javni servis, koji brani da zaposleni na RTS-u dobijaju pare od privatnih produkcija za projekte koje rade na ovoj televiziji.

- Danas je poslednji dan snimanja "Potere" i čim izađem iz odela… - napisao je Jovan Memedović nedavno u opisu jedne fotografije na Instagramu, na kojoj ga vidimo u čamcu i ležernom izdanju sa kapom na glavi.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track