RODNI IZ "MUĆKI" SE VRAĆA GLUMI: 3 godine posle tragičnog gubitka sina snima komediju "Frejzer", a ovo su svi DETALJI
Foto: Rich Gold / Alamy / Alamy / Profimedia

lepe vesti

RODNI IZ "MUĆKI" SE VRAĆA GLUMI: 3 godine posle tragičnog gubitka sina snima komediju "Frejzer", a ovo su svi DETALJI

Pop kultura -

Britanski glumac Nikolas Lindharst (62), legendarni Rodni Troter iz kultne serije "Mućke", vratio se glumi posle tri godine pauze nakon tragičnog gubitka sina. Lindharst će biti deo ekipe humorističke serije "Frejzer" u kojoj glumi univerzitetskog profesora Alana Kornvola, školskog prijatelja glavnog lika.

U medijima su se pojavile prve fotografije iz serije, na kojima Lindharst pije pivo u pabu sa glumcem iz serije Kelzijem Gramerom, inače dobrim prijateljem sa kojim je glumio u projektu "Čovek iz la Manče" 2019. godine.

Nikolas Lindherst
foto: Profimedia

- On je sjajan čovek i glumac. Drago mi je da je deo ovog projekta. Upoznali smo se dok smo radili "Čoveka iz ka Manče" i veoma smo se zbližili, rekao je Gramer za Lindharsta.

Lindharst se nije pojavljivao u medijima od septembra 2020. nakon smrti sina Arčija (19) koji je preminuo od posledica krvarenja u mozgu. Tada je prolazio kroz veoma težak period i pričalo se da se neće vraćati glumi. Njegov prijatelj, pisac Lorens Maks rekao je da Lindharst veoma teško podnosi smrt sina.

Slomljeno mu je srce, povukao se u sebe više nego ikad. Mislim da se više neće vraćati na scenu, rekao je Maks, ali je Lindharstov portparol demantovao te informacije.

Nikolas Lindharst je najpoznatiji po ulozi Rodnija Trotera, brata Del Boja Trotera iz serije "Mućke", ali je ostvario i niz drugih vrlo poznatih uloga. Gledaoci u Srbiji znaju ga kao tajnog agenta Pitera "Pigleta" Čepmena u seriji "Tajni agent Prase" i Gerija Speroua iz "Laku noć, dušice".

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track