ODNOSI SU KATASTROFALNI, NEMA NIŠTA OD POMIRENJA: Hari dolazi kući BEZ ŽENE I DECE, a porodica ni da čuje za njega
Foto: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

NIKAKO DA SE POPRAVE ODNOSI

ODNOSI SU KATASTROFALNI, NEMA NIŠTA OD POMIRENJA: Hari dolazi kući BEZ ŽENE I DECE, a porodica ni da čuje za njega

Pop kultura -

Odnos princa Harija i kralja Čarlsa i princa Vilijama i dalje je na klimavim nogama, a trenutak pomirenja nije ni na vidiku, ispričao je izvor blizak kraljevskoj porodici. Kroz nekoliko nedelja princ Hari vratiće se u Englesku kako bi prisustvovao humanitarnoj ceremoniji i biće u zemlji u isto vreme kad i njegov otac i brat. Ipak, bez obzira na tu činjenicu, nema naznaka da će se sastati i porazgovarati.

Navodno ni kralj ni princ nemaju u planu da vide Harija, a ni on nema nameru da vidi njih u toj kratkoj poseti rodnom kraju. Očekuje se da će Hari doći u Englesku 7. septembra, dan pre prve godišnjice smrti kraljice Elizabete II, njegove bake.

princ Hari, kralj Čarls
foto: Jack Hill / News Licensing / Profimedia, Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

To bi bilo odlično vreme da se sastanu, ali izgleda da ta opcija ne dolazi u obzir. Podsetimo, Hari je nedavno ostao bez titule Njegovog Kraljevskog Visočanstva na zvaničnim stranicama britanske kraljevske porodice.

"Iako mnogi sugerišu kako bi to bio primeren trenutak da se članovi kraljevske porodice nađu i popričaju o svojim razlikama, možda čak i da se prisete svih trenutaka s pokojnom kraljicom, tako nešto nije ni na vidiku", ispričao je izvor.

princ Hari, princ Vilijam, princ Čarls, Klosters
foto: TIM ROOKE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poslednji put kad je Hari bio u prisustvu oca i brata bilo je na očevom krunisanju 6. maja ove godine. Braća su bila zajedno i uoči kraljičine sahrane prošle godine, kada su im se pridružile i njihove supruge, Kejt Midlton (41) i Megan Markl (42).

I dok nema vremena da se nalazi i popriča s Vilijamom i Čarlsom, Hari će se navodno videti s rođakama, princezama Eugenijom (33) i Beatris (35), s kojima su on i Megan ostali u odličnim odnosima. S bratom se nije čuo mesecima, a s ocem je malo u kontaktu.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track