SVET BRUJAO O OVOJ AFERI! Slavni zavodnik varao suprugu s koleginicom: Bila sam poluživa! Mislila sam da niko ne može da me voli
Foto: TriStar Pictures / Japan Satelli / AFP / Profimedia

bilo joj je teško

SVET BRUJAO O OVOJ AFERI! Slavni zavodnik varao suprugu s koleginicom: Bila sam poluživa! Mislila sam da niko ne može da me voli

Pop kultura -

Britanski glumac i reditelj Kenet Brana najpoznatiji je po ulogama u ostvarenjima „Ubistvo u Orijent ekspresu“, „Hamlet“, „Smrt na Nilu“ i drugim. Važio je za jednog od najpoželjnijih glumaca devedesetih, a veliku pažnju privlačio je njegov ljubavni život.

On je početkom devedesetih bio u braku sa koleginicom Emom Tompson i delovalo je da uživaju zajedno, a onda se dogodila preljuba o kojoj su brujali svi mediji.

Kenet Brana
foto: TRISTAR PICTURES - Album / Album / Profimedia

Njih dvoje su u braku bili od 1989. do 1995. godine, a retko su se pojavljivali zajedno. Iako su oboje bili već poznati holivudski glumci, pa čak i sarađivali, oni su maksimalno pokušavali da se sklone od medija, te njihovih zajedničkih fotografija gotovo da nema.

Ipak, na snimanju filma „Frankenštajn“ 1994. godine Brana je uplovio u romansu sa koleginicom Helenom Bonam Karter. Nakon što je saznala za ovo, Ema se razvela od Keneta i tek posle nekoliko godina progovorila na ovu temu. Prema njenim rečima, prevaru je veoma teško podnela, pogotovo što afera sa Helenom nije bila jedina.

- Bila sam potpuno, potpuno slepa na činjenicu da je on imao veze s drugim ženama na setu - istakla je Ema za „The New Yorker“, pa dodala da ga je previše volela:

- Tada sam shvatila koliko je lako da ne vidiš kada imaš tako snažnu želju da obmaneš sebe.

Posle saznanja o njegovom neverstvu osećala se bezvredno.

Kenet Brana
foto: TRI STAR PICTURES / Entertainment Pictures / Profimedia

- Bila sam poluživa. Svaki osećaj da mene neko može da voli i da vredim nečemu je sasvim nestao - dodala je Ema.

Ema i Helena imale su priliku da sarađuju, i to više puta. Prvo su zajedno snimale film „Howard’s End“, a potom su se obe pojavile u serijalu filmova o Hariju Poteru. Zanimljivo je da se u ovom serijalu pojavio i Kenet Brana, u ulozi Gilderoja Lokharta.

Jedna od zapaženijih uloga Tompsonove bila je u filmu „Ustvari ljubav“ gde tumači lik prevarene žene, a sa kojom se poistovetila.

- Ta scena, gde moj lik stoji kraj kreveta i plače, to je nešto sa čime mnogi mogu da se poistovete. Moje srce je bilo slomljeno, Ken ga je slomio, a ja sam vrlo dobro znala kakav je osećaj pronaći ogrlicu koja nije namenjena meni. Bilo je baš tako, ali dobro… svi smo kroz tako nešto prošli - ispričala je ona pre nekoliko godina.

Ipak, u tom, kako kaže, „najtežem i najbolnijem periodu“ značila joj je podrška koju je dobijala od svog drugog supruga Grega Vajsa, sa kojim je i danas. Njih dvoje su se venčali 2003. godine, a potom dobili ćerku Gaju.

Kenet Brana
foto: TriStar Pictures / Japan Satelli / AFP / Profimedia

Podsetimo, Ema je zatrudnela vantelesnom oplodnjom i u 39. godini donela na svet Gaju, o čemu je otvoreno govorila. Nakon razvoda od Eme, Kenet Brana je sa Helenom bio u vezi pet godina, ali ni njihova ljubav nije opstala i glumica je dve godine nakon raskida sa njim uplovila u vezu sa rediteljem Timom Bartonom sa kojim je bila 13 godina i dobili su dvoje dece. Ni Kenet nije dugo samovao i 2003. godine venčao se sa rediteljkom Lindzi Brunok. Inače, Ema je kasnije rekla da je sve oprostila bivšem mužu i koleginici.

- To je prošlost. Ne možeš pamtiti tako nešto, nema smisla, ja nisam imala energije za to. Helena i ja smo se pomirile pre mnogo godina.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

03:47

VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA! Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track