SKANDALOZNA STARLETA SE SA 16 UDALA ZA 35 GODINA STARIJEG GLUMCA: Zbog nje mu pretili, porodica ga se odrekla, a ona ga ŠUTNULA
Foto: EVGA / Backgrid USA / Profimedia

KONTROVERZNA LIČNOST

SKANDALOZNA STARLETA SE SA 16 UDALA ZA 35 GODINA STARIJEG GLUMCA: Zbog nje mu pretili, porodica ga se odrekla, a ona ga ŠUTNULA

Pop kultura -

Američka starleta Kortni Stoden šokirala je javnost kad se sa samo 16 godina udala za tada 51-godišnjeg glumca Daga Hačinsona, poznatog po ulogama u "Zelenoj milji" i seriji "Izgubljeni". Zahvaljujući vezi sa slavnim glumcem preko noći je postala slavna i dobila mnogo unosnih poslova.

Sada je otkrila da se konačno "oseća slobodnom". Skandalozna starleta proslavila je 29. rođendan, a to je obeležila i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

"Osećam se slobodno. Dvadeset osma, trebala sam te. Podstakla si me da postanem jača žena. Dočekujem dvadeset devetu i te kako nezavisna, sama - prvi put u životu", podelila je sa svojim pratiocima Kortni, koja se u julu rastala od filmaša Krisa Šenga.

"Toliko sam zahvalna i uzbuđena zbog onoga što dolazi. Završiću deceniju svojih dvadesetih samo šefovskim potezima i onime što mene čini srećnom", dodala je.

Stoden je najpoznatija po tome da se sa 16 godina udala za danas 63-godišnjeg Daga Hačinsona, ali ta veza nije potrajala. U braku su bili od 2011. do 2018. godine.

Inače, bivši supružnici rastali su se na period od 9 meseci između 2013. i 2014. godine, nakon čega su se pomirili, ali spontani pobačaj koji je Kortni doživela 2016. godine bio je razlog novog rastanka, do kojeg je došlo godinu dana nakon nesrećnog slučaja.

Bivši par upoznao se na njegovoj internet radionici za glumu, a nakon što su započeli vezu, dobijao je pretnje smrću, porodica ga se odrekla i agent mu je otkazao saradnju jer se oženio maloletnicom koja je bila 34 godine mlađa od njega.

Kortni je Daga uvek nazivala svojom srodnom dušom, čak i nakon što se 2017. uselila u dom svog menadžera i preduzetnika Krisa Šenga.

U julu ove godine raskinula je veridbu s filmašem Šengom, a njen portparol tada je za Page Six izjavio: "Kortni je sada slobodna žena. Raduje se što će moći da ispriča svoju priču."

Kortni, koja za sebe navodi da je nebinarna osoba, verila se za Krisa 2021. godine, a vest o veridbi podelili su na društvenim mrežama.

"Oboje smo toliko napredovali otkako smo se prvi put upoznali, a činjenica da smo oboje uspeli da izrastemo u bolje, jače, sigurnije osobe dok smo bili u vezi daje mi veru da će ovo partnerstvo trajati ceo život. Prvi put smo oboje doživeli bezuslovnu ljubav", rekao je tada 43-godišnji filmaš, a nakon raskida oboje su obrisali fotografiju svoje veridbe s društvenih mreža.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

02:50

MUVALI SU ME MOĆNICI IZ SAMOG VRHA! Starleta otvorila dušu: On me je kontrolisao konstantno, a evo ko NAJBOLJE VODI LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track