VARAO JE NA SVAKOM ĆOŠKU, A SAD SE VAĆARE I SVIMA JE NEPRIJATNO: Sve mu je oprostila pa obukla TANGICE i hvali se SKUPIM POKLONIMA
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

STRASTI

VARAO JE NA SVAKOM ĆOŠKU, A SAD SE VAĆARE I SVIMA JE NEPRIJATNO: Sve mu je oprostila pa obukla TANGICE i hvali se SKUPIM POKLONIMA

Pop kultura -

Britanska rijaliti zvezda Kloi Feri snimljena je na odmoru Španiji zbog kog se našla u centru pažnje jer ga provodi s dečkom Džonijem Vilbom, kome je oprostila prevaru i dala novu šansu njihovoj ljubavi.

Paparaci su snimili Kloi i Džonija na bazenu, gde je ona pokazala svu raskoš bujnih oblina u crnom bikiniju s tangicama, a ponosno je pokazala i tetovaže kojima je ukrasila svoje telo. Par je razmenjivao nežnosti, nakon čega ju je on fotografisao za društvene mreže dok je ona strpljivo pozirala i nameštala se.

Kloi Feri
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kloi se na društvenim mrežama pohvalila i poklonima koje je od Džonija nedavno dobila za rođendan, između ostalog i Cartier prstenom od 1.860 funti, kojim ju je navodno verio.

Par je poslednji put viđen u februaru nakon što su viđeni zajedno na zabavi povodom otvaranja revije Šarlote Krozbi, a vezu su dosad raskidali već tri puta.

"Kloi pokušava da ostavi prošlost iza njih i samo želi da se vrati zabavi i uživanju u životu s Džonijem", izjavio je njoj blizak izvor za The Sun.

Kloi Feri
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prvi put je raskinula s Džonijem u septembru prošle godine, kada ga je optužila da joj je iza leđa slao poruke drugim devojkama, a nakon što su odlučili da obnove svoju vezu, ponovo su se razišli nedelju dana kasnije, a Kloi je navodno bila slomljena.

Međutim, nakon što se činilo da ponovo zajedno u decembru, Kloi je ubrzo opet bila slobodna jer je htela da bude sama.

Za The Sun je tada izjavila: "Ne želim da budem ni sa kim. Imala sam tako lošu 2022. da jedva čekam 2023. godinu. Ništa ne može da pođe po zlu više od onoga što mi je učinila 2022, pa sam zapravo jako uzbuđena što ću neko vreme biti sama", izjavila je za The Sun.

Nakon toga je usledilo još jedno pomirenje pa raskid, ali najnovije paparaco fotografije govore da se ipak predomislila i da ponovo zajedno uživaju.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track