OVOLIKO BRUSHALTERA NEMA NIJEDNA ŽENA: Reper se pohvalio IMPRESIVNOM KOLEKCIJOM, sve ih je složio, a evo odakle mu (VIDEO)
Foto: Instagram/champagnepapi

SVE JE DOBIO NA NASTUPIMA

OVOLIKO BRUSHALTERA NEMA NIJEDNA ŽENA: Reper se pohvalio IMPRESIVNOM KOLEKCIJOM, sve ih je složio, a evo odakle mu (VIDEO)

Pop kultura -

Drejk je pokazao svoju kolekciju kojom bi se mnogi rado pohvalili! Poznati muzičar objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj pozira ispred ogromne kolekcije brushaltera, uredno poslaganih na podu iza njega. Donji veš dolazi u različitim bojama, stilovima i veličinama, a čini se kao da ih ima više od 100.

Reč je o brushalterima koji su mu doleteli na binu tokom njegovih nastupa, a Drejk se na fotografiji može videti raširenih ruku s osmehom na licu.

"Brat je dobio biblioteku brushaltera", "Žao mi je onoga koji je ovo morao da složi, organizovani su po veličini", "Tity Boy", "Frajer ima više brushaltera od Victoria‘s Secreta" - glasili su samo neki od šaljivih komentara na njegovu objavu.

Muzičar je takođe dao obožavateljima uvid u to kako je fotografija nastala - podelio je video u kom dve članice njegovog osoblja organizuju gomilu brushaltera.

Drejk
foto: Profimedia

Drejk je bio bombardovan donjim vešom tokom cele svoje "It‘s All a Blur" turneje u Severnoj Americi. Najupečatljiviji trenutak dogodio se tokom nastupa u Brooklyn Barclays Center-u, kada mu je obožavateljka dobacila brushalter veličine 36G.

"Dođavola, 36 G? Odmah locirajte ovu ženu", našalio se muzičar na bini, a video je ubrzo postao viralan. Nakon toga, dotična Veronika Koreira (21) dobila je angažman za Plejboj, te je čak imala prilike da se dopisuje na društvenim mrežama sa samim Drejkom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:31

GOTOV FILM O RASTI, POZNAT DATUM IZLASKA! Reper otkrio: Deca su mi glavni sud kada nešto treba da prođe, oni nemaju predrasude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track