"KOJEKUDE PO SRBIJI" PONOVO U VAŠIM DOMOVIMA:Veliki avanturista vodi vas na nezaboravno putovanje! SAZNAJTE KOGA ĆE UPOZNATI!
Foto: Kurir tv

kurir tv

"KOJEKUDE PO SRBIJI" PONOVO U VAŠIM DOMOVIMA:Veliki avanturista vodi vas na nezaboravno putovanje! SAZNAJTE KOGA ĆE UPOZNATI!

Pop kultura -

Ove jeseni na Kurir televiziji očekuje vas i treća, još uzbudljivija sezona emisije „Kojekude po Srbiji“ s Vukašinom Grozdanićem, a već u nedelju u 16.30 možete pogledati prvu epizodu nove sezone formata koji se razlikuje od svih dosadašnjih putopisnih emisija.

Kako najavljuje autor i voditelj ove putopisne emisije Vukašin Grozdanić, planovi su isti i u predstojećoj sezoni – prikazati zanimljive ljudske priče, lepote, nepravde, neobičnosti, ljude koji su koračali i koji koračaju Srbijom.

kojekude po Srbiji, Vukašin Grozdanić
foto: Kurir Televizija, Shutterstock

Ove jeseni na Kurir Televiziji očekuje vas i treća, još uzbudljivija sezona emisije koja kruži po Srbiji s Vukašinom Grozdanićem. Već u nedelju u 16:30 možete da pogledate prvu epizodu nove sezone formata koji se razlikuje od svih dosadašnjih putopisnih emisija.

Kako najavljuje autor i voditelj ove putopisne emisije, planovi su isti i u predstavljajućoj sezoni. Prikazati zanimljive ljudske priče, lepote, nepravde, neobičnosti, ljude koji su koračali i koji koračaju Srbijom. Pažnja, pažnja! Obaveštavamo vas da emisija koja kruži po Srbiji počinje s radom.

02:40

Kojekude po Srbiji

Pripremite se za nove epizode "Kojekude po Srbiji", jer ćete zaista putovati svuda. A Srbija...

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:07

SKRIVAJU KARAKTERSTIKE TE RAKETE JER IMA OGROMNU UBOJNU MOĆ! Kovač: Ovde su upali u geografsku zamku i NEMA SIGURNOG SKLONIŠTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track