IMA 100 KG I OBLINE DA SE SMRŽNEŠ! Mnogi je skidaju pogledom, a sad je sve oduševila u providnom izdanju u kom SVE PUCA! (FOTO)
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

vrela

IMA 100 KG I OBLINE DA SE SMRŽNEŠ! Mnogi je skidaju pogledom, a sad je sve oduševila u providnom izdanju u kom SVE PUCA! (FOTO)

Pop kultura -

Ova godina definitivno je u znaku Ešli Grejem koja je iznova dokazala da su joj zvezde naklonjene. Lepa manekenka pojavila se na Nedelji mode u Milanu gde je nosila nekoliko revija.

Najveću pažnju privukla je najpre kada je šetala za Boss...

... da bi onda poentirala sa Dolce & Gabbana i ostavila ljude bez daha.

Ešli Grejem
foto: firstVIEW / Shutterstock Editorial / Profimedia

U providnoj haljini sa takođe providnim korsetom i podvezicama, Ešli je bila oličenje seksepila, a gotovo da nema osobe koja nije komentarisala da izgleda poput bognje.

Nakon toga pojavila se u korset haljine koja je istakla njene obline na najlepši mogući način, a iako su u prošlosti Grejemovoj često zamerali kilograme celulit, strije, plus-size manekenka je samo dokazala da je i sa spornim "viškom" i dalje svi žele.

Ešli Grejem
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slična je bila situacija i na Nedelji mode u Londonu, gde je takođe oduševila sve neobičnim korsetom i providnom suknjom, a društvo joj je pravio suprug koji, očekivano, nije mogao da skine pogled sa nje.

Uostalom, ko bi mogao?

Zanimljivo je da se do nedavno slavna manekenka borila sa kritikama da je previše smršala, te da više nije plus-size.

Nakon drugog porođaja, po sostvenom priznanju, njeno telo se promenilo, što joj nije bilo lako da prihvati, ma koliko da ima body positive stavove, a onda se bacila na drugačiju ishranu i treninge koji su brzo pokazali rezultate.

No, da se svetu ne može udovoljiti bilo je vidljivo po komentarima, te su je mnogi osuđivali što se, možete misliti, "usudila da smrša".

Manekenka se nije oglašavala povodom celokupne situacije, već je nastavila da živi život punim plućima i da inspiriše pozitivnim primerima i energijom koju je nemoguće ignorisati, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku i shvatićete zašto ova prelepa žena zaslužuje da joj kažemo "bravo", ali i "hvala ti" jer postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track