AKO SVE DEVOJKE BUDU OVAKVE, BIĆE KATASTROFA: Manekenka izašla na ulicu BEZ PANTALONA u štiklama! "Samo nam je ovo falilo" (FOTO)
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NOVA MODA

AKO SVE DEVOJKE BUDU OVAKVE, BIĆE KATASTROFA: Manekenka izašla na ulicu BEZ PANTALONA u štiklama! "Samo nam je ovo falilo" (FOTO)

Pop kultura -

Ako vam je i dalje nezamislivo da prošetate u hulahopkama i štiklama gradom, poznate dame poručuju da bi trebalo što pre da se naviknete. Kada je u pitanju trend pod nazivom "no pants", slobodno možemo da kažemo da je njegova predvodnica Bjanka Ćensori, supruga Kanijea Vesta. Svojim izdanjima skandalizovala je javnost, ali ovoj modi nije odolela ni čuvena manekenka Hejli Biber.

Hejli Biber
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je sa prijateljima došla na večeru u jedan poznati restoran, ali njen stajling zabeležili su brojni paparaci. Nije obukla pantalone, već samo prozirne crne hulahopke koje su istakle vitku liniju. Bež rolkom i zlatnim kaišem upotpunila je nesvakidašnje izdanje, a kožnim kaputom prekrila je zadnjicu. Stil "bez pantalona" postaje sve popularniji, ali ako je suditi po komentarima sa društvenih mreža, mnogima se ne dopada.

Hejli Biber
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Samo nam je još ovo falilo", "Ma daj, devojke će na kraju izlaziti samo u gaćama", "Zanimljivo, ali ne bih voleo da se ovako obuče moja devojka", "E ako sad sve devojke budu ovakve, biće katastrofa", "Ja ne razumem poentu hulahopki", "Zašto se ovo dopada ženama?", "Ne dopada mi se, ali je istina da Hejli ovo ume da iznese, a da ne izgleda vulgarno", pišu mnogi...

Inače, manekenka se u Parizu sprema za lansiranje najnovijeg proizvoda svog popularnog bjuti brenda Peptide Lip Tint. Ranije ovog meseca proslavila je pet godina braka sa pop zvezdom Džastinom Biberom, a prethodno je u avgustu u Njujorku promovisala lansiranje Peptide Lip Treatment proizvoda.

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track