ZA JEDNE JE BOGINJA PLODNOSTI, ZA DRUGE OLIČENJE GOJAZNOSTI: Srbi na Tviteru napravili RUSVAJ zbog vrele Venecuelanke (VIDEO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

PODIGLA PRAŠINU

ZA JEDNE JE BOGINJA PLODNOSTI, ZA DRUGE OLIČENJE GOJAZNOSTI: Srbi na Tviteru napravili RUSVAJ zbog vrele Venecuelanke (VIDEO)

Pop kultura -

Na nedavno održanoj Nedelji kupaćih kostima u Majamiju jedna od najzapaženijih manekenki bila je Lusijana Bejnon. Ova crnka raskošnih oblina, lepog lica i sa neverovatno dugom kosom plenila je izgledom, a izazvala je pravi "rusvaj" na Tviteru. Tema je naravno bio njen izgled.

Lusijana Bejnon prošetala je pistom puna samopouzdanja, a kupaći kostim koji je nosila istakao je njenu figuru. Obla, podignuta zadnjica i poveće grudi, ali i ravan stomak, te uzak struk su ono što krasi ovo lepoticu. Teško je ostati ravnodušan na njeno izvajano telo, a to nisu mogli ni pojedini Srbi koju su prokomentarisali njen izgled na Tviteru.

Naime, jedna korisnica pomenute društvene mreže okačila je kratak video uz natpis:

"Šta znam,ona je meni baš lepa. Možda grešim al sve joj je na ovolikom telu taman. Šta kaze muški deo Tvitera?"

Komentari su se naravno samo nizali, ali mišljenja su bila podeljena.

"Boginja plodnosti", "Meni je ona top", "Lepa, zdrava, nije anoreksična", "Savršena", "Ona je meni kao tri aviona", samo su neki do komentara.

S druge strane bilo je onih koji su oštro osudili njen izgled, uz objašnjenje da je totalno pogrešno promovisati višak kilograma kao nešto normalno i prihvatljivo.

"Ona je mlada i već je debela sa niskom zadnjicom, preširoki kukovi, nabijene noge. Za par godina će se skroz rasplinuti jer ima takvu telesnu konstituciju", "Lepotica, sa telom sumorvača", "Treba prekinutu sa pohvalama na račun gojaznosti", "Debela je", "Lepa je u licu, ali činjenica je da je kao tenk", glasili su negativni komentari.

Inače, ova mlada dama je ćerka kontroverznog australijskog biznismena Trevisa Bejnona, poznatijeg kao Kendimen, koji je proslavio raskalašnim načinom života i činjenicom da živi sa nekoliko žena i devojaka.

Lusijana je živela sa majkom, nekadašnjom mis sveta Ninibet Beatriz, u Australiji, ali je pre dve godina najavila da će se zauvek preseliti u Ameriku.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track