Najnovije vesti

NEĆETE VEROVATI KAKO SADA IZGLEDA BEBAN IZ PORODIČNOG BLAGA! Bio je dete glumac koje obećava, ali on se sada bavi nečim drugim
Foto: Printscreen/Youtube

ma da li je moguće

NEĆETE VEROVATI KAKO SADA IZGLEDA BEBAN IZ PORODIČNOG BLAGA! Bio je dete glumac koje obećava, ali on se sada bavi nečim drugim

Pop kultura -

Talentovani Vukašin Marković pre dve i po decenije osvojio je publiku ulogom Bebana u kultnoj seriji "Porodično blago", kada je imao samo 12 godina.

Posle toga se pojavio u serijama "Jelena" i "Totalno novi talas", a već godinama je prisutan na našoj muzičkoj sceni.

Vukašin Marković, Vukašin Marković Beban
foto: Printksrin

Vukašin Marković je, naime, frontmen grupe "Irie FM", koju je osnovao 2001. godine u Beogradu, a u istoj peva, piše tekstove i svira trombon.

Pamtimo ga kao dečačića kratke kose, ali on sada izgleda potpuno drugačije. Ima duge braon talase i gustu bradu, a nežnijem polu se dopada i u ovom rok fazonu.

Vukašin Marković
foto: Vladimir Sporčić

Pre nekoliko godina izazvao je burne reakcije u javnosti kada se u spotu pojavio potpuno nag. Koliko je drugačiji od većine, govori i činjenica da poseduje splav na kojem živi.

O učešću u "Porodičnom blagu" uvek je govorio sa zadovoljstvom.

- Nikada se nisam pokajao što sam to radio, evo reprizira se već desetu godinu zaredom. Sve to je ljudima ostalo urezano u sećanje - rekao je on jednom prilikom za "Prvu".

Vukašin Marković
foto: Dragan Kadić

Vukašin se drži podalje od medija, posvećen je svojoj grupi, a tokom jednog intervjua za "Hello", govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio je jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici.

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - rekao je Marković tada.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track