SKROZ SMRKNUTA, A TUGA ISIJAVA SA NJENOG LICA: Dok se Vensan LJUBAKA sa 30 godina mlađom, njegova bivša NAČISTO UVENULA (FOTO)
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

TUŽNA I NEZADOVOLJNA

SKROZ SMRKNUTA, A TUGA ISIJAVA SA NJENOG LICA: Dok se Vensan LJUBAKA sa 30 godina mlađom, njegova bivša NAČISTO UVENULA (FOTO)

Pop kultura -

Nakon što se pojavila vest da je francuski glumac Vensan Kasel (57) u vezi sa Narom Baptisti (27), manekenkom brazilskog i australijskog porekla, njegova bivša supruga i poznati model Tina Kunaki (26) pojavila se u Parizu. Dok je bila sa nekadašnjim mužem na javnim događajima, plenila je osmehom. Danas ni traga ni glasa od njenog smeška.

Tina Kunaki
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tina Kunaki izgledala je izuzetno neraspoloženo i ozbiljno. Takvu smo je viđali i nakon vesti da se razvodi od Vensana Kasela za kog se udala 2018 (par ima ćerku Amazoniju). Mnogi njen izgled povezuju sa te dve stvari- raskidom i novom vezom u životu čuvenog Francuza.

Istina da je Tina Kunaki ranije bila daleko raspoloženija u javnosti, a njen širok osmeh ostavljao je snažan utisak. Da li je Vensan kriv za to što je više ne viđamo nasmejanu ili je po sredi nešto drugo? Dok je pozirala na BoF500 događaju pre dva dana u Parizu, ostavlja je utisak veoma tužne osobe.

Tina Kunaki
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

A onda je u sličnom raspoloženju fotografisana i nakon te modne fešte (dakle, nije reč samo o načinu poziranja pred fotoreportere). Možda je sve ovo njen odgovor na medijske natpise koje je prate. Ali zaista je neizbežan utisak da ona više nije ista osoba otkako je raskinula sa Kaselom.

Tina Kunaki
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Francuski glumac iznenadio je neke novim ljubavnim izborom, a mnogi novu devojku Vensana Kasela porede upravo sa Tinom Kunaki.

Sa druge strane zmeđu Tine i Monike Beluči, prve njegove supruge i čuvene glumice, skoro da nema fizičke sličnosti. Dok je trajao brak Kunaki i 31 godinu starijeg Francuza, većina je komentarisala da ona ne može da parira slavnoj Italijanki, pre svega po lepoti. A onda je kao grom iz vedra neba stigla vest da se Vensan (ponovo) razvodi, obrisao je sve slike na kojima je sa Tinom sa Intagrama i krenuo dalje. U susret vezi sa devojkom koja je preslikana njegova bivša, zanimljivo.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track