PRE 30 GODINA PROGLAŠENA JE NAJLEPŠOM ŽENOM NA PLANETI: Sada je ponovo opčinila MISTIČNOM LEPOTOM, a evo kako danas izgleda FOTO
Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

LEPOTA JE I DALJE TU

PRE 30 GODINA PROGLAŠENA JE NAJLEPŠOM ŽENOM NA PLANETI: Sada je ponovo opčinila MISTIČNOM LEPOTOM, a evo kako danas izgleda FOTO

Pop kultura -

U nedelju je u okviru Nedelje mode u Parizu svoj šou tradicionalno održao i kozmetički brend L'Oreal, a pistom su kao i svake godine prošetale slavne lepotice koje su zaštitna lica ove kuće. Oni se trude da neguju različitosti, pa ambasadori brenda pripadaju različitim starosnim grupama i imaju potpunu drugačiju vrstu lepote, ali jedno im je zajedničko - ovo su usepšne, ostvarene, samopouzdane žene! Helen Miren, Kendal Džener, Endi Mekdauel, Eva Longorija, El Faning samo su neke od ambasadorki, a tu je i predivna Ajšvarija Raj koja je sinoć bila u centru pažnje!

Ajšvarija Rej
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čuvena Indijka se retko pojavljuje u javnosti, ali postoje događaji koje nikada ne propušta to su Kanski festival i gore pomenuta L'Oreal revija u Parizu.

Ovog puta prošetala je pistom u raskošnoj, svetlucavoj crno-zlatnoj haljini sa šljokicama i pelerinom koja se vukla po podu, ostavljajući dramatičan utisak. Ajšvarija je pokazala da je i dalje majstor svog zanata, iako je prošle više od dve decenije od vrhunca njene manekenske karijere.

Ajšvarija Rej
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Ajšvarija Raj je 1994, pre gotovo tri decenije, osvojila titulu Mis sveta, ali i dan danas pleni posebnom harizmom i lepotom, iakoće za manje od mesec dana proslaviti 50. rođendan. Osim što sada ima nešto zreliju lepotu i bujnije obline, ova dama se nije previše promenila u odnosu na početak svoje karijere. Posebno nam je zapala za oči njena duga, gusta, negovana kosa uvijena u raskošne lokne - zaista ostavlja bez daha!

Ajšvarija Rej
foto: Profimedia

Inače, bolivudska zvezda udata je za proslavljenog indijskog glumca Abišeka Bakčana - par je u braku od 2007. godine i imaju 12-godišnju ćerku Aradiju.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track