OVE PANTALONE SU HIT SEZONE! Dženifer Lopez oduševila u top autfitu jesenje sezone: Glumica izgleda genijalno i mnogo mlađe!
Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

FOTO

OVE PANTALONE SU HIT SEZONE! Dženifer Lopez oduševila u top autfitu jesenje sezone: Glumica izgleda genijalno i mnogo mlađe!

Pop kultura -

I dok je na bini i crvenom tepihu Dženifer Lopez uvek besprekorno doterana, te insistira na glamuru i seksepilnim kombinacijama, van scene se latino diva najbolje oseća u modernim, ali ležernim izdanjima. Ipak, u oba slučaja su visoke potpetice must have i od njih se praktično nikada ne odvaja, osim kad ide u teretanu.

Džej Lo su nedavno paparaci uhvatili na ulicama Los Anđelesa dok je završavala dnevne obaveze u opuštenom, praktičnom izdanju u kom je spojila nekoliko velikih trendova.

dženifer lopez
foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna 54-godišnjakinja izabrala je moderno i praktično monohromatsko izdanje koje privlači pažnju pre svega zahvaljujući jednostavnosti i efektu takozvanog "tihog luksuza" koji je sve zastupljeniji u svetu mode.

Dženifer je uskočila u ecru boju, specifičnu nijansu između sive, bež i braon, koja je esktremno popularna prethodne dve sezone i kako pripada neutralnom spektru praktično da ne postoji boja sa kojom se ne slaže.

Ona je izabrala najjednostavniju, pamučnu rolku i pantalone u kargo stilu sa džepovima sa strane, te jesve zaokružila čizmama sa punom petom od antilop kože. Dozu luksuza donela je njena skupocena Birkin torba.

dženifer lopez
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, kargo pantalone su veoma moderne već drugu sezonu zaredom, a Dženifer se opredelila za one sa dubokim strukom i širokim nogavicama - njen omiljeni model. Ovaj konkretan model krasi jedan veliki džep sa strane i dva manja ispod kolena, a to je još jedan omanji trend ove jeseni!

Naime, džepovi su ti koji su obavezni ove sezone i to ne oni standardni, skriveni, koji su tu reda radi, već vrlo efektni, jasno izraženi koji prosto dominiraju komadom! Nose se na pantalonama poput ovih na Lopezovoj, ali i na šortsevima, midi, mini i maksi suknjama, bermudama, blejzerima, haljinama.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track