MINI KOŽNA HALJINA I ČIZME DO BUTINA: Šakira prošetala u VAMP IZDANJU i niko nije SKIDAO POGLED sa kolumbijske zvezde (FOTO)
Foto: Mega/BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ODUŠEVILA SVE

MINI KOŽNA HALJINA I ČIZME DO BUTINA: Šakira prošetala u VAMP IZDANJU i niko nije SKIDAO POGLED sa kolumbijske zvezde (FOTO)

Pop kultura -

Šakira je ove srede u Majamiju povodom Bilbordove nedelje latinoameričke muzike oduševila sve prisutne svojom modnom kombinacijom.

Na pozornici, tokom intervjua, raspričala se o svojoj burnoj karijeri, inspiraciji pri pisanju pesama i preseljenju iz Barselone u SAD. Kolumbijska zvezda je izgledala baš mladoliko zahvaljujući svojoj besprekornoj koži i crnoj kožnoj mini haljini koju je nosila. Takođe, obula je i visoke kožne čizme s platformom koje su sezale skroz do njenih butina. Kožna kombinacija uključivala je debeli kaiš oko njenog struka kako bi naglasio njenu figuru peščanog sata.

Šakira
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svoju dugu kosu stilizovala je razdeljkom na sredini, a pramenovi boje karamele padali su joj je niz ramena te uokvirilu besprekorno našminkano lice.

Tokom događaja, Šakira je govorila o svojoj dugoj karijeri i svojim inspiracijama. Našalila se kako je trenutno "itekako kreativna", a ponekad su je moralo "odvući" u studio na snimanje nove muzike, piše Daily Mail.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track