UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PLANIRAO OTMICU ČUVENE VODITELJKE: Slali joj UZNEMIRUJUĆE poruke, a evo šta se KRIJE iza svega!
Foto: James Veysey for NTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

TRENUTNO SU POD POLICIJSKOM ZAŠTITOM

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PLANIRAO OTMICU ČUVENE VODITELJKE: Slali joj UZNEMIRUJUĆE poruke, a evo šta se KRIJE iza svega!

Pop kultura -

Prestravljena popularna britanska TV voditeljka Holi Vilogbi povukla se iz emisije "This Morning" nakon što je saznala da postoji zavera vezana za njenu otmicu, tvrdi Daily Mail.

Majka troje dece trenutno je pod policijskim nadzorom u svom domu u Londonu gde živi sa suprugom Danijelom Boldvinom (49) i njihovo troje dece; Harijem (14), Belom (12) i Česterom (8). Nakon zlokobnih poruka Vilogbi je povučena iz ITV-ovog omiljenog šoua u četvrtak, samo nekoliko trenutaka pre emitovanja, nakon što je policija obavestila njene šefove o navodnoj zaveri. Alison Hamond zamenila je 42-godišnju Vilogbi i vodila emisiju uz Džojsi Gibson. Kako je izvestio The Sun, 36-godišnji muškarac, nepoznat TV zvezdi, uhapšen je u sredu uveče. Vilogbi je na dan hapšenja trebala proslaviti rođendan svog supruga, inače televizijskog producenta.

Holi Vilobi
foto: Instagram

Policijska vozila i forenzičari, navodi Daily Mail, okružili su stan, javnosti još uvek nepoznatog muškarca u Harlou, u kojem živi sam, i pretražili mesto događaja u potrazi za dokazima, a komšija je svedočio odvođenju čoveka s lisicama na rukama. Policija Eseksa navodni plan otmice tretira kao opasnu zaveru s tvrdnjama da su postojale pretnje "ozbiljnim povredama" po Vilogbi.

Holi Viloubi, Filip Škofild
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Očito su neke zlokobne i preteće poruke da će je ozbiljno povrediti su pronađene na elektroničkim uređajima", kazao je izvor za Daily Mail. Policajci su rekli da su iz stana izuzeli mobilni telefon i druge elektroničke uređaje. Rečeno je i da je Vilogbi bila "izbezumljena" i da je nakon što je šefove upozorila policija, povučena danas iz emisije "This Morning" samo nekoliko trenutaka pre nego što je trebao krenuti program uživo.

Šerif policije Eseksa izjavio je sinoć: "36-godišnji muškarac iz Harloua uhapšen je pod sumnjom za planiranje zavere za otmicu u sklopu istrage koja je u toku. Hapšenje je izvršeno u sredu, 4. oktobra. Trenutno je u pritvoru." Gledaoci su bili zbunjeni kada je Vilogbi nestala iz jutarnje emisije, a umesto nje postavljena druga zvezda - Alison Hamond (48), no sada se saznao pravi razlog takvog poteza.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track