"MI MIRNO SPAVAMO" Nova sramna objava FITNES BLIZNAKINJA: Pokazale u kakvim uslovima živi pas kog su napustile, pa opet razbesnele
Foto: Printscreen

NE PRESTAJU DA SE PRAVDAJU

"MI MIRNO SPAVAMO" Nova sramna objava FITNES BLIZNAKINJA: Pokazale u kakvim uslovima živi pas kog su napustile, pa opet razbesnele

Pop kultura -

Nakon što su psa kog su udomile odvele u azil, zbog čega ih je domaća javnost stavila na stub srama, fitnes bliznakinje, kako se predstavljaju u javnosti, nastavile su sa svojom odbranom u javnosti i tako, čini se, dodatno razbesnele sve.

One su se ponovo oglasile, pokušavajući da se opravdaju, a sada su podelile i video na kom se vidi gde je njihov pas sada smešten i u kakvim uslovima živi.

Fitnes bliznakinje
foto: Printscreen

- Hvala na podršci svim dobrim ljudima. Nama je bilo bitno da se mi uverimo da mu je tamo lepo i to smo i videle. U stanu nije bio srećan. Bukvalno svaki put kad ga minimalno ostavimo, vratimo se i on bude sav zadihan, bukvalno doživi nervni slom. Kada smo ga prvi put kod deke ostavile u dvorištu videle smo koliko je bio srećan. I niko nije poznavao Bekija, ne znaju šta mu prija, a šta ne, a pričaju o njemu. Niko nije čuvao njega i ne zna ništa o njemu, a umeju da komentarišu i osuđuju. Gde je sve bio, nemaju pojma... Nas dve spavamo mirno i spokojno - napisale su sada, između ostalog, što je opet izazvalo lavinu negativnih reakcija.

Fitnes bliznakinje
foto: Printscreen TikTok

Podsetimo, fitnes bliznakinje, kako se sestre bliznakinje Julija i Natalija Đukić predstavljaju na društvenim mrežama, istakle su nedavno da ne mogu više da brinu o psu zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza koje imaju, pa su ga odvele u azil.

Fitnes bliznakinje
foto: Printscreen

- Emocije su pomešane, i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ai zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo - napisale su Julija i Natalija Đukić tada.

Ovaj njihov potez iznervirao je mnoge ljude u Srbiji, a javno su ih osudile i neke poznate ličnosti, među kojima se našla i Seka Aleksić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track