RISTOVSKOM BRAK S GLUMICOM PUKAO POSLE 4 DECENIJE Sad ljubi 39 godina mlađu: Ovako je BIVŠA SUPRUGA govorila o njihovom odnosu
Foto: Dragana Udovičić

ZAVOLELI SE NA STUDIJAMA

RISTOVSKOM BRAK S GLUMICOM PUKAO POSLE 4 DECENIJE Sad ljubi 39 godina mlađu: Ovako je BIVŠA SUPRUGA govorila o njihovom odnosu

Pop kultura -

Lazar Ristovski trenutno uživa u ljubavi s 39 godina mlađom Anicom Lazić, a pre nje je 42 godine bio u braku s našom poznatom glumicom Danicom Ristovski.

Lazar Ristovski i njegova bivša supruga Danica u februaru prošle godine potvrdili su da se razvode nakon 42 godine braka.

Kako je glumac ispričao tada za medije, ovu odluku su doneli jer se ljubav među njima ugasila.

- Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je Ristovski.

Nekoliko meseci nakon razvoda, Ristovski je uplovio u novu romansu, i to sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, sa kojim je podelio i zajedničku fotografiju na Instagramu.

Lazar Ristovski, Danica Ristovski
foto: Damir Dervišagić

On je za "Blic" potvrdio da je srećno zaljubljen u novu partnerku, što se može zaključiti i po društvenim mrežama gde joj neretko komentariše fotografije i oslovljava je sa "Srećo" i "Ljubav".

Ipak, bez obzira na sve, ljubavna priča Lazara i Danice delovala je poput filma, iako je dobila neočekivani epilog. Danica je jednom prilikom za medije pričala o njihovom odnosu.

Danica Ristovski
foto: Dragan Kadić

- Već na prvoj godini moj Lazar me je osvojio hrabrošću i lepotom. Autentičan, na prvi pogled izdvajao se iz mase. I danas uzdrhtim kada se slučajno sretnemo. Kada se rodio naš sin Petar, stalno sam se osmehivala, a kada je na svet došao Jovan, spoznala sam šta zaista znači superiornost nad životom u najlepšem smislu. Imati jedno dete je san, a tek dvoje beskrajna lepota. Kada smo se nas četvoro prvi put zagrlili, to je bila istinska, skoro opipljiva sreća. Maštala sam da imam dva dečaka. Petar i Jovan su sada ljudi, emotivni, pošteni i radni. Džentlmeni kao njihov otac. Uvek sam želela sve. Šta će mi karijera ako nemam s kim da se radujem - rekla je dramska umetnica tada.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track