VRAĆA SE SERIJA KOJA JE MEGAN VINULA U ZVEZDE: Isplivali svi detalji TAJNOG PROJEKTA vojvotkinje od Saseksa
Foto: CAP/FB / Capital pictures / Profimedia

da li se vraća glumačkoj karijeri?

VRAĆA SE SERIJA KOJA JE MEGAN VINULA U ZVEZDE: Isplivali svi detalji TAJNOG PROJEKTA vojvotkinje od Saseksa

Pop kultura -

Dok nije počela da izlazi s princem Harijem (39), Megan Markl (42) bila je glumica. Proslavila ju je uloga Rejčel Zejn u seriji 'Suits'. Glumila je pravnicu koja se zaljubila u Majka Rosa, odnosno Patrika Adamsa, inače omiljenog lika mnogih koji su gledali seriju.

Kada se preselila u London, morala je da napusti svoju glumačku karijeru. Zato je informacija da je NBC Universal potvrdio da je novi projekat 'Suits' u izradi oduševila obožavatelje. Drama se emitovala na malim ekranima od 2011. do 2019., a može se pogledati i na Netflixu. Na toj platformi dostupna je od ovog leta. Mnogi veruju kako se o budućnosti serije počelo razmišljati nakon što su je svi počeli gledati na Netflixu.

Megan Markl
foto: Profimedia

Kreator serije Adam Korš u ranoj je fazi razvoja, a za novu seriju se nagađa kako neće biti nastavak, već da će se radnja iz Njujorka premestiti u Los Anđeles, što je otprilike sat i po vožnje automobilom od Montesita, gde sad žive vojvotkinja i njen princ. Bez obzira na to što serija ne bi trebala biti nastavak dosadašnje radnje, to ne znači da se u njoj neće pojaviti likovi koje je javnost već imala prilike upoznati.

Glumac Adams nedavno je objavio fotografije stare glumačke ekipe, a zbog njih su se još više pokrenule glasine o tome da se glumac vraća u novoj seriji. Ipak, slike su nestale, a pratioci ga ne prestaju ispitivati zašto je to učinio i ko ga je 'cenzurisao'. Sad se postavlja pitanje hoće li mu se pridružiti i Megan.

Megan Markl
foto: Bruce Adams / dmg media / Profimedia

A sve miriše na to da bi je mogli gledati na malim ekranima jer je potpisala letos ugovor s holivudskom agencijom WME, koja će joj pomoći popraviti svoj ugled. Spomenuta agencija sarađuje i s Meganinom prijateljicom, teniserkom Serenom Vilijams. Brinuće se o ugovorima koje sklapa, filmskom i TV produkcijom te imidžem u javnosti.

'Sigurno se vraća glumi', nagađaju fanovi. Megan se o novom projektu nije oglasila, ali izvori bliski paru navode kako radi na jednom tajnom projektu pa je možda reč upravo o seriji 'Suits'.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track