SIN JOJ JE U VEZI SA MARIJOM KILIBARDOM, A ĆERKU JOJ MALO KO ZNA: Lepa Ana je udata za Crnogorca, ima dva sina i evo čime se bavi!
Foto: Vladimir Šporčić

foto

SIN JOJ JE U VEZI SA MARIJOM KILIBARDOM, A ĆERKU JOJ MALO KO ZNA: Lepa Ana je udata za Crnogorca, ima dva sina i evo čime se bavi!

Pop kultura -

Proslavljena srpska glumica Ljiljana Dragutinović koju smo obožavali u ulozi Natalije Šćekić u seriji „Srećni ljudi“ iza sebe ima bogatu glumačku karijeru dugu gotovo pet decenija.

Ona iz braka sa bivšim suprugom političarem i novinarom Miloradom Vučelićem ima dvoje dece – sina Branislava i ćerku Anu. Poznato je da je Branislav u srećnoj vezi sa popularnom voditeljkom Marijom Kilibardom, ali da li znate kako izgleda i čime se bavi naslednica poznate glumice i Vučelića?

Ljiljana Dragutinović
foto: Vladimir Sporčić

Ana je lepa i uspešna pozorišna rediteljka, supruga i majka. Ona godinama uživa u skladnoj bračnoj zajednici sa crnogorskim filmskim rediteljem Veljkom Mićunovićem sa kojim ima dva sina.

O Anjinom privatnom životu se ne zna mnogo, ali u par navrata je Marija Kilibarda objavila zajedničke fotografije sa svojom zaovom, na kojima ne skidaju osmeh sa lica.

Veljko Mićunović
Veljko Mićunovićfoto: Dragana Udovičić

Ljiljana Dragutinović je jednom prilikom govorila o ćerkinom izboru da krene njenim stopama.

- Kada sam starijeg unuka šetala Knezom, bila je izložba u SANU Edgara Dega… Napisala sam poruku njegovom ocu da smo na izložbi. A on kaže: „Nemoj, molim te! Ima nas toliko umetnika u porodici“. Moja Ana je završila fakultet od kojeg se moglo lepo zarađivati, ali ona je htela pozorište. Kada je krenula sa drugaricama da ide u pozorište bilo je ide da gleda, ali kada je krenula sama, znala sam da nema spasa - rekla je Ljiljana.

A na pitanje da li joj smeta što su zbog njene popularnosti i deca medijski eksponirana, rekla je:

- Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: ‘Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom.’ Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track