GLEDALI SMO JE U HIT SERIJAMA, A NISMO ZNALI DA JE UNUKA OVE LEGENDE: Čuveni deda joj usadio ljubav prema glumi, a evo ko je on
Foto: Printscreen/Facebook

foto

GLEDALI SMO JE U HIT SERIJAMA, A NISMO ZNALI DA JE UNUKA OVE LEGENDE: Čuveni deda joj usadio ljubav prema glumi, a evo ko je on

Pop kultura -

Legendarni glumac Miodrag Petrović Čkalja svojim ulogama redovno je zasmejavao sve, a replike koje je izgovarao u domaćim filmovima i serijama i danas se citiraju.

Njegov sin Čedomir krenuo je očevim stopama, a potom i Čedomirova ćerka Jovana. Za Čkalju kažu da je više od svega voleo vreme da provodi sa unukama, te se pretpostavlja da je upravo on Jovani usadio ljubav prema glumačkom pozivu.

- Malo toga se promenilo, nekvalitetni se i dalje plaše kvalitetnih i podmeću im nogu. Deka i dalje živi sa mnom u mojim uspomenama. Od deke sam naučila sve i svašta kada je reč o tehničkim stvarima koje se odnose na glumu, ali i to kako treba da se postavim prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere - rekla je jednom prilikom Petrovićeva za domaće medije, preneo je Nportal.

Ona se prvi put na malim ekranima pojavila kao devojčica u seriji „Usijane glave“ koja je snimana krajem sedamdesetih, a kasnije smo je gledali i u ostvarenjima „Seljaci“, „Sve je za ljude“, „Porodično blago“ i drugim. Osim što se bavi glumom, Jovana se bavi i humanitarnim radom u više dobrotvornih predstava za „Kolo srpskih sestara“.

Privatni život nikada nije volela mnogo da eksponira u javnosti, a poznato je da je upravo ona bila poslednja ljubav našeg pokojnog glumca Igora Pervića koji je važio i za velikog zavodnika.

- Živimo onako kako nama odgovara, a to je dobar kvalitet života koji smo priuštili sebi. Jovana je htela da imamo kozu u Baćevcima, kako bismo imali svoj sir. Ipak, mi smo iz centra grada, otići ćemo u Beograd i kupiti sir. Za sada imamo rotvajlera od 60 kilograma i tri mačke - rekao je Pervić svojevremeno o njihovoj vezi.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja