UDALA SE ĆERKA KORTNI LAV I KURTA KOBEJNA: Za supruga izabrala naslednika poznatog bizmismena, a evo kako ona danas izgleda!
Foto: LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia

foto

UDALA SE ĆERKA KORTNI LAV I KURTA KOBEJNA: Za supruga izabrala naslednika poznatog bizmismena, a evo kako ona danas izgleda!

Pop kultura -

Ćerka Kortni Lav i Kurta Kobejna udala se ranije ovog meseca. Frensis Bin Kobejn udala se za Rajlija Hoka, koji poput nje potiče iz poznate porodice.

Venčanje je održano u Los Anđelesu sedmog oktobra. Ćerka Kurta Kobejna i Kortni Lav Frensis Bin Kobejn (31) rekla je da" sinu Tonija Hoka, čuvenog američkog skejtera i biznismena. Zna se da je kum neveste bio frontmen R.E.M. Majkl Stajp.

Ćerka Kurta Kobejna sa suprugom
Ćerka Kurta Kobejna sa suprugomfoto: STARMAX / starmaxinc.com / Backgrid UK / Profimedia

Ćerka čuvenog para u vezi je sa Rajlijem Hokom od početka 2021. ali je tek u februaru prošle godine to ozvaničila na Instagramu. Pre toga je godinu dana nije bilo na društvenim mrežama.

- Htela sam da podelim nekoliko trenutaka koji su napravljeni prošle godine i koji su mi doneli veliku količinu radosti - napisala je tada Frensis i dodala da sada živi više u sadašnjosti nego ikada pre.

Poznata naslednica bila je od 2014. do 2017. u braku sa muzičarom Ajzajom Silvom. Nakon raskida vodili su sudsku bitku oko gitare Kurta Kobejna koju je Silva kasnije prodao na aukciji za šest mliona dolara.

Kortni Lav i Kurt Kobejn bili su u braku od 1992. do 1994. i ćerka Frensis je njihovo jedino dete

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track