"BILA JE U POTPUNOM RASULU": Britni Spirs iznela detalje susreta sa svojom MUZIČKOM RIVALKOM, a evo kako joj je pomogla (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

BILO JE I PRIJATELJSKIH MOMENATA

"BILA JE U POTPUNOM RASULU": Britni Spirs iznela detalje susreta sa svojom MUZIČKOM RIVALKOM, a evo kako joj je pomogla (FOTO)

Pop kultura -

Britni Spirs tvrdi da se susrela sa Kristinom Agilerom dok je uživala u slobodnom vremenu tokom svoje turneje, a pritom je Kristina bila u rasulu.

Britni i Kristina često su se smatrale rivalkama, ali čini se da su barem u jednom trenutku imale prijateljski odnos, ako je suditi prema njenoj knjizi.

Naime, Britni tvrdi da se seća vremena kada je organizovala susret s pevačicom kraj bazena u Las Vegasu nakon što su obe imale veći deo istih plesača na jednoj od svojih turneja.

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Pevačice se poznaju od vremena kada su zajedno glumile u emisiji "The Mickey Mouse Club" kao deca, a tvrdi da je shvatila da je Kristina u jako lošem stanju pa su iz tog razloga samo uživale u bazenu i u đakuziju s plesačima.

Britni Spirs
foto: Profimedia

I dok se Britni priseća kako se dobro zabavljala te tvrdi da je htela da bude buntovna i razigrana s plesačima, to joj je bilo zabranjeno jer su njene turneje trebale biti strogo konzervativne.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Podsetimo se kako je nedavno izašao u javnost razlog zašto Britni voli da objavljuje svoje golišave fotografije po društvenim mrežama koji je takođe napisala u svojoj memoarskoj knjizi.

Britni Spirs
foto: Instagram/britneyspears

"Znam da mnogi ne razumeju zašto volim da slikam sebe golu ili u novim haljinama, ali mislim da bi razumeli da su ih drugi ljudi fotografisali hiljadu puta, gnjavili i 'nameštali' za tuđe zadovoljstvo. Milsim da bi im bilo jasnije zašto dobijam puno radosti pored objavljivanja slika na kojima se osećam seksi", rekla je Britni.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track