MILICA MILŠA OTVORILA VRATA SVOG DOMA! Poznata glumica otkrila kako je uredila kuću i oduševila mnoge: Pokazala stil i luksuz!
Foto: Nemanja Nikolić

foto

MILICA MILŠA OTVORILA VRATA SVOG DOMA! Poznata glumica otkrila kako je uredila kuću i oduševila mnoge: Pokazala stil i luksuz!

Pop kultura -

Popularna glumica Milica Milša je sa suprugom Žarkom Jokanovićem kupila je novi stan koji je sređivala gotovo godinu dana.

Glumica i njen izabranik donedavno su živeli na Voždovcu u blizini Diplomatskog naselja, gde su su odgajili Miličinog sina, Antonija Isakoviča, gostili prijatelje, stekli brojne drage uspomene, ipak prošle godine se pokazalo da je vreme da krenu dalje i presele se na lepšu destinaciju i luksuzniju nekretninu.

Glumica i dramaturg kupili su stan na poslednjem spratu u centru Beograda i opremili ga modernim nameštajem, a nisu preskočili da svoje dragocenosti prenesu, te ostaje samo da ih po novom domu rasporede.

Sada su potpuno završili opremanje stana, a tim povodom rešili su da otvore vrata svog doma i pozvali su društvo na jedno "francusko veče". Milica je okačila sliku na kojoj se vidi da deo njene trpezarije i dnevne sobe, te da je svoj prostor uredila sa puno stila i luksuza i da nije štedela, ali da sve ipak izgleda jako umereno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:23

Milica Milša o snimanju nove serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track