KRALJICA NOĆI VEŠTICA SKROZ RAZGOLIĆENA ZALEGLA NA ČUPAVI KAUČ: Sprema LUDILO za predstojeći praznik, ovaj detalj ju je odao
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

kao i uvek originalno

KRALJICA NOĆI VEŠTICA SKROZ RAZGOLIĆENA ZALEGLA NA ČUPAVI KAUČ: Sprema LUDILO za predstojeći praznik, ovaj detalj ju je odao

Pop kultura -

Kraljica Noći veštica, kako joj tepaju fanovi, čini se ni ove godine neće zakazati. Poznata manekenka Hajdi Klum poznata je po svojim originalnim zabavama, ali prvenstveno i po kostimima za Noć veštica, a ove godine je obožavatelje počastila posebnom najavom.

Potpuno naga zalegla je na čupavu, ružičastu sofu, grudi prekrila rukama i u opisu fotografije koju je podelila na Instagramu napisala: "Zatišje pred buru. Još samo tri dana do Hajdinog Helouvina. Moj moto za ovogodišnju Noć veštica je - ili sve ili ništa."

50-godišnja lepotica dala je naslutiti da priprema nešto veliko tokom gostovanja u ‘The Tonight Showu‘ Džimija Falona u petak uveče. "Biće nešto veliko, a moraću i da zatvorim nekoliko ulica ovde na Menhetnu, što će, btw, biti jako teško napraviti", misteriozna je manekenka.

Podsetimo, prošle godine je Hajdi šokirala obožavatelje kad se pojavila u kostimu ogromne kišne gliste. Svoje zabave za Noć veštica organizuje još od 2000. godine, a kostimi su joj uvek vrlo originalni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja