SLAVNA GLUMICA U IZAZOVNOM IZDANJU: Dubok izrez otkrio je njene obline, a kad vidite CENU haljine ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI
Foto: Grant Buchanan / SplashNews.com / Splash / Profimedia

BLISTA

SLAVNA GLUMICA U IZAZOVNOM IZDANJU: Dubok izrez otkrio je njene obline, a kad vidite CENU haljine ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI

Pop kultura -

Na "Londonskom filmskom festivalu" premijerno je prikazan film "Stakleni luk", ali je svu pažnju na crvenom tepihu "otela" glumica Kejt Hadson.

Ona se na premijeru pojavila u zanosnoj toaleti. Kejt je poznata kao neko ko ima stila i ukusa, što potvrđuje i ova kreacija.

Glumica se pojavila u haljini koja nosi potpis francuske modne kuće "Saint Laurent", a u pitanju je provokativan dvobojni model iz kolekcije za jesen 2022. godine.

Kejt Hadson
foto: BDC Images / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ova poluprovidna haljina istakla je njeno savršeno izvajano telo. Ima tanke bretele, koje se ukrštaju na leđima. Sečena je tako da malo šta prepušta mašti, ali ni ne otkriva previše.

U gornjem delu ima vrlo dubok dekolte, otkriva mnogo kože sa strane i spada u modele u kakve se ne nosi grudnjak.

Kejt Hadson
foto: Grant Buchanan / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovakva crna haljina košta skoro 9.000 evra, a Hadsonova je ponela braon-oker varijantu koja pada do poda i preko nje ogrnula raskošnu braon bundu.

Ipak na drušetvenim mrežama nisu bili toliko oduševeljeni komadom koji je ponela glumica, te su mogle da se čuju i kritike da je bacila novac na haljinu koja ne vredi toliko.

(Kuirr.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track