"VEOMA SAM RAZOČARAN..." Anđelinu Džoli otac PONIZIO pred celim svetom! Na ove njene reči je ODMAH reagovao (FOTO)
Foto: Profimedia

OŠTRO

"VEOMA SAM RAZOČARAN..." Anđelinu Džoli otac PONIZIO pred celim svetom! Na ove njene reči je ODMAH reagovao (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Anđelina Džoli (48) je ovih dana na društvenim mrežama komentarisala ratno stanje između Izraela i Palestine, pa izazvala različite reakcije javnosti.

"Dok svet posmatra, i to uz aktivnu podršku mnogih vlada, milioni palestinskih civila - deca, žene, porodice bivaju kolektivno kažnjavani i dehumanizovani, dok im se protivno međunarodnom pravu uskraćuje hrana, lekovi i humanitarna pomoć", napisala je.

Ovom objavom razljutila je svog oca, poznatog glumca Džona Vojta (84), koji je sada otvoreno rekao šta misli o stavovima svoje ćerke, prenosi Stil.

"Vrlo sam razočaran što moja ćerke, poput mnogih drugih, nema razumevanja za Božju čast, Božju istinu. Ovde se radi o uništavanju istorije Božje zemlje, Svete zemlje, zemlje Jevreja. Izraelska vojska mora da zaštiti svoje tlo, svoj narod. To je rat", rekao je glumac.

Džon Vojt, Donald Tramp
foto: EPA/JIM LO SCALZO

Glumica se još uvek nije oglasila o očevom komentaru, a svi se pitaju kako će ovo uticati na njihov odnos, budući da su u prošlosti imali dosta razmirica. Štaviše, svojevremeno zbog sukoba nisu ni razgovarali nekoliko godina. No, 2017. godine u intervjuu za Vanity Fair, Anđelina je otkrila kako je Džon ponovo u njenom životu, ali i životu njene dece, te s njima izgrađuje odnos.

anđelina džoli
foto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Anđelina ubrzo otvara "Atelier Jolie". Reč je o prostoru u kojem će se u Njujorku nalaziti njen brend. Veruje da će to biti mesto u kojem će se kombinovati usluge krojenja i galerijskog prostora za lokalce. Imaće i kafić koji će voditi izbegličke organizacije. Zapravo je objedinila sve ono za šta se zalaže u dugogodišnjoj karijeri.

(Kurir.rs/ Stil)

Bonus video:

01:52

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track