BREDLI KUPER ODLEPIO ZA ĐIĐI HADID, ALI ONA... Glumca s novom devojkom upoznala BIVŠA, uhvaćeni u noćnom izlasku, više se ne kriju
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

UŽIVAJU

BREDLI KUPER ODLEPIO ZA ĐIĐI HADID, ALI ONA... Glumca s novom devojkom upoznala BIVŠA, uhvaćeni u noćnom izlasku, više se ne kriju

Pop kultura -

Điđi Hadid napustila je zabavu s Bredlijem Kuperom, gde se družila s Tejlor Svift i njenim prijateljicama, prenosi Daily Mail. Zabava se održala u klubu "Zero Bond" ispred kog su fotografi uočili poznatu manekenku i Kupera, koji se držao malo podalje od Hadid.

Oskarovac je nosio crnu bomber jaknu i crnu kapu, držeći jednu ruku u džepu, dok je Hadid nosila crnu haljinu, a kosu je zavezala u punđu.

Điđi Hadid, Bredli Kuper
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ne bi se moglo ni zaključiti da su Kuper i Hadid zajedno da ih nisu već videli te nedelje kako uživaju u predstavi "Danny And The Deep Ble Sea" na Brodveju. Prema izvorima koje prenosi Daily Mail, Irina Šajk, partnerka i majka Kuperovog deteta, upoznala je poznatog glumca s Hadid.

"Điđi je upoznala Bredlija preko Irine i zajedničkih prijatelja iz modne industrije", rekao je izvor, te naveo da su Hadid i Šajk radile zajedno više od godinu dana pa su se Kuper i Hadid već družili, ali pre je to bilo prijateljski.

Điđi Hadid
foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Điđi i Bredli u kontaktu su odnedavno jer su se povezali preko svojih ćerki", rekao je isti izvor. Glumac se od Šajk rastao 2019. godine, nakon četvorogodišnjeg braka i imaju šestogodišnju ćerku, dok Hadid ima trogodišnju ćerku s pevačem Zejnom Malikom.

Ipak, Điđi je rekla da trenutno ne želi ozbiljnu vezu. Kuper se, s druge strane, oseća vrlo uzbuđeno zbog tog odnosa jer je, kazao je, Hadid njegov tip devojke.

Irina Šajk
Irina Šajkfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Osim nove ljubavi, priča se i o noćnom izlasku u kojem su se provele Hadid, Svift, Selena Gomez, Sofi Tarner, Kara Delevinj i Britani Mahoms.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:37

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track